Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Érdekelne titetek egy one...

Érdekelne titetek egy one direction fanfiction?

Figyelt kérdés
Elkezdtem fordítani egy one direction /Harry Styles/ fanfiction.. Gondoltam felteszek egyenlőre egy fejezetet és ha lesznek olvasók akkor folytatom. Ha valakit érdekel írjon és linkelem.:)

2014. ápr. 12. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Semmiképp se.
2014. ápr. 12. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
isten ments.. dehogy érdekelne.
2014. ápr. 12. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
te most hülyéskedsz? NEM! ezer ilyen sz*r van már, hagyd meg ezt a szép, kerek számot, és menj inkább írj valami eredetit, ha annyira irkálhatnékod támadt!
2014. ápr. 13. 08:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy megint megtalálnak az értelmes emberek.. Azt hittem egyértelmű lesz, hogy ez a kérdés olyanoknak szól akik olvasnak ilyesmiket/érdekeltek a témában.. Én sem kezdek el egy olyan kérdés alatt okoskodni amihez egy kicsit sem értek illetve nem érdekel. Logika lvl 8657659.
2014. ápr. 15. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:
hát látod, itt olyan ember nincs :D szóval nem érdekel senkit. szia!
2014. ápr. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!