Kurt Cobain 20 ével ezelőtt valóban öngyilkos lett?
Nem, nem kezdtek el újra nyomozni, sajnos.
Meglehetősen biztos vagyok benne, hogy nem öngyilkos lett, hanem megölték. Ezt nem csak a megrögzött rajongók találták ki, hanem bizonyítékok is vannak. [link]
Itt maga a Courtney Love által felbérelt nyomozó, Tom Grant tudósít.
Puska végzett vele, de mint leírtad, nem tudta volna maga felé fordítani, sőt felemelni sem, mivel akkora adag heroin volt a szervezetében, hogy az is rögtön a halálához vezethetett. A heroinról tudni kell, hogy túladagoláskor gyakran még benne van a tű az áldozatban, mert olyan gyorsan hat a szer. Ezért is nagy a homály a halála körül... Meg aztán ott van Courtney Love... Aki, hogy is mondjam, enyhén gyanús....
Szerintem nem lett öngyilkos. Az egyik nyomós ok, amiért így gondolom, az az, hogy imádta a lányát. Szerintem ő volt a legfontosabb az életében, és ha megnézzük Cobain családi hátterét, a szülei borzalmasak voltak...a válásukkal dőlt a dominó és ezt tetőzte az, ahogy az évek során bántak vele. Kurt egy interjúban mondta is, hogy ő sosem lesz olyan apa, mint amilyen az övé, ergo ha tényleg öngyilkos lett, akkor ő nagyon képmutató...
A másik, a Soaked in Bleach c. film elég jogos kérdéseket/tényeket boncolgat (pl. a bevitt heroin mennyisége) Nem azt mondom, hogy Courtney Love lőtte le őt, de azt sem állítom, hogy nem ludas. A Kurt and Courtney c. dokumentumfilmben El Duce azt állította, Courtney felbérelte őt, gogy lőjje le Kurtot 50 000 dollárért. Érdekes módon a tagot pár nappal a kijelentése után elütötte egy vonat?! Nonszensz.
Meg Tom Grant már 22 éve kiáll az álláspontja mellett...
Hiába mondogatja a családja, a zenésztársai és barátai, a fanok egyik tábora, hogy öngyilkos hajlamú volt stb stb, szerintem Cobain nem volt annyira bátor, hogy ténylegesen megtegye. Sokszor lódított, mondott dolgokat, de mondani könnyű, megtenni már kevésbé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!