Fiuk, lányok! Szerintettek Justin Bieber a világ legjobb énekese?
IGEN!:)
bárki bármit mondhat csak a féltékenység beszél belőlük mert ők sohaa nem fognak elérni ennyit mint ő ilyen fiatalon!:)
RESPECT!
#4-es :DDDD fantasztikus...
Na, én spéci nem szeretem, mert sztem nagy képe van. Az, hogy miért nyer díjakat, passz, biztos süket volt a díjazó. Sztem nincs jó hangja, amikor először hallottam a rádióban, próbáltam kitalálni, hogy fiú vagy lány énekel... am 15/L
ja és valami Queen már le is másolta..............
Somebody to love
a világ legjobb énekeseit keresd a rockerek között.
Sebastian Bach
Bruce Dickinson
Ronnie James Dio
na ezek az énekesek!!!!
Igen, termeszetesen! Es nem veletlenek a dijak sem!
Aki meg azt irta hogy "a media pumpalta fel" annak ajanlom figyelmebe hogy nezze meg a Justin Bieber-Never say never cimu filmet es utana pofazzon! Justin igenis megdolgozott azert hogy idaig eljusson!
Akik meg leszoljak mind feltekenysegbol teszik! Nagyon is szivesen lennenek a helyebe! Nojetek mar fel! Egyatalan nem meno melegezni foleg nem oknel mert nem az! Es ha az lenne akkor se lenne semmi! De igy feltekenysegbol anmikor teljesen hetero mar tobb baratnoje is volt!!! Nagyon gyerekesek vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!