Srácok, mi van most Schumacherrel?
annál többet nem nagyon lehet tudni, mint hogy nagyon kevés esélye van bármiféle félnormális életre és nagy valószínűséggel egész életében vegetatív állapotban lesz, a felesége meg otthon akarja ápolni.
ne gondold, hogy itt bárki is tud bulvárnál többe, az max. a családja és a közeli barátai.
Nincs vele semmi új, ébresztik de nem reagál. A hivatalos hireket tudod az f1-live oldalon is olvasni ott mindig csak olyan hireket írnak le aminek van alapja.
Ja és én lány vagyok :D (ezt a srácok kijelentés miatt írtam)
Azért kedves 79%-os hölgyemény, az f1-es oldalak közül pont az f1-live.hu-n írják azokat a híreket, amiknek nincs alapja :D . Ajánlom inkább a formula.hu-t vagy a motorsportal.hu-t.
Gary Hartstein, az F1 hivatalos főorvosa a blogjában azt írta, hogy fel kell készülni a legrosszabbra, egy ilyen kóma esetén 4 hónap már rengeteg idő, nagy az esélye, hogy nem fog tudni teljes életet élni.
Ennyit tudunk, mivel az orvosok, a család és a menedzsment nem sokat közölnek az állapotáról.
Én úgy tudom, hogy az F1 régi orvosa.
Nem biztos hogy látta Schumacher dolgait, lehet hogy csak általánoságban mondta.
De amúgy mindegy.
Az f1 live-ra visszatérve én bírom őket, nagyon jó a levezetökör és a gyors kör adásuk is. Sokat foglalkoznak az f1el nem csak írásban hanem adásokat is csinálnak, a dodzsem vendégei is szoktak lenni.
Nagyon ritkán a sportgeza.hu-n is szokott lenni rádiós adás a bukótér de ők inkább csak elbeszélgetnek mint amatőr.
Az f1inews.hu is jó oldal (szerintem)mert ott minden f1es oldal hírei megjelennek.
bocsánat, valóban a régebbi főorvosa :).
Persze, hogy általánosságban mondta, nem vesz részt Schumi kezelésében. Annyit mondott, hogy ez a 4 hónap már túl sok idő, ennyi idő alatt már fel kellett volna ébrednie. Ma viszont biztató hírek jöttek Sabine-től, reménykedjünk.
Az f1-live részt pedig a hírekre értettem, sok alaptalan pletykát kiraknak, amit a többi oldal nem szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!