Hol lehet Martina Stoessel magyarországi koncertjére jegyet venni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 21:11
11/20 A kérdező kommentje:
Nekem ő maga mondta, hogy jönnek. + A facebook oldalán az egyik kép alá azt írta: Sajnos most elmentek, de áprilisban jönnek vissza.
2014. márc. 29. 11:18
12/20 anonim válasza:
Ide fog jönni?
Valaki léci belinkelné a hivatalos facebook oldalát?
13/20 anonim válasza:
Kérdező: ha, az mondta, akit linkeltél, akkor rosszul értesültél. Ő nem Martina :/ Csak egy magyar lány, aki eteti az embereket a hülyeségekkel.
A film az En Vivo című turnéjukról fog szólni, YouTube-on elég sok videó van fent :)
14/20 anonim válasza:
Nem zenéket a violettából.én megyek.
15/20 anonim válasza:
bocsi nem ide akartam írni.amúgy arra válaszoltam ,hogy martina stossel májusbana moziba lesz.violetta zenék meg ilyenek.
16/20 anonim válasza:
ma már vetitik szerintem erre gondolhattal :)
17/20 KicsiB válasza:
Nem lehet ennyire hiszékenyek!
Ha magyarul írta hogy jön biztos hogy egy szélhámos!!!!!!!!!!!
18/20 KicsiB válasza:
Megnéztem a facebookon az oldalát és ő nem az igazi Martina Stossel ő egy rajongó aki csinált egy facebook oldalt.
19/20 anonim válasza:
Ne jöjjön. Problem megoldva. :"D
20/20 Rami12 válasza:
Martina Stoessel jönni fog majd Magyarországra augusztus 29-én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!