Jó hangja van till lindemannak?
Herr Lindemann hangja nálam egy egész különleges helyet foglal el.
A Rammstein távolról sem a kedvenc zenekarom (habár kedvelem őket), mégis, Till hangja nagyon megfogott. Ő az, aki el tudja nálam azt érni, hogy ugyan fogalmam sincs, miről énekel (nem tudok németül), mégis nagyon erőteljes hatással van rám.
Amikor a Muttert először hallottam... Nem tudtam, mire számítsak, nem ismertem a számot, nem tudtam miről szól. Aztán ahogy haladt a szám előre... éreztem, ahogy sorról sorra erősebb lesz a félelem, a zavarodottság, hogy valami borzasztó közeledik.
Amikor elért az "In ihren Lungen wohnt ein Aal..."-hoz, éreztem, hogy itt most valami iszonyú történik, és nem tudom megállítani, tehetetlen vagyok, hagynom kell, hogy elborítson ez a fullasztó hullám, hogy...
Kikészített az a dal. És még a szövegét se értettem.
Én ezért tartom Tillt a legjobb énekhangú embernek az ismert zenéim között.
határozottan jó hangja van. igaz nálam előnybe van, már csak azért is mivel hatalmas rajongójuk vagyok.
Tillnek nagyon mély és erőteljes a hangja, nagyon jól tudja átadni az érzéseket vagyis számomra biztosan. engem is a Mutter fogott meg ilyen téren, de vegyük például az Ohne Dich-et. lassú és (szerintem) szép. érzed benne a lágyságot mégis van benne valami más is. nem tudom megfogalmazni sajnos nem vagyok ilyen téren egy Petőfi. szerintem nagyon jó hangja van, nagyon tehetséges énekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!