Dundikáék (Hornyák hajnalka) tényleg lombikra járnak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 23:23
11/13 anonim válasza:
Nem vagyok különösebb Dundika, sem egyéb "celeb" rajongó, szóval nem védeni akarom. De már ne haragudj; az hogy lombikra jár-e vagy sem, mióta, miért, hányszor...ez a magánügye. Azt sem hiszem, hogy szívesen beszélgetni kezdene erről bárkivel. Azért, mert annak, ha Dundika jár lombikra, nagyobb a "hírértéke" mint ha Kovács Jánosnéval történik ugyanez, még magánügy. Az ő dolga, és a férjéé. Eszembe nem jutna ilyenen agyalni, sem egy hírességet "leszólítani". Sem meddőségi vizsgálaton, sem szemészeten, vagy bőrgyógyászaton, sem egy nyilvános vécé előterében. Vannak helyzetek, amikor mindenki "csak" magánember és nem celeb, ezt pedig illenék tiszteletben tartani...
12/13 anonim válasza:
Szerintem is illene tiszteletben tartani mások magánéletét. Nem hiszem, hogy szívesen beszélne erről. (én nem bírom őt, de ez mindenkinek kijár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!