Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit jelent a vv előtag a...

Mit jelent a vv előtag a színészek neve előtt?

Figyelt kérdés
Sokszor látom kiírva a vv előtagot ismert emberek, színészek, sztárok neve előtt. Szeretném megtudni, hogy mi ennek a jelentése, milyen rangot jelöl a szakmában.

2014. márc. 4. 01:43
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

Ha eltekintünk attól az álszent stílustól ahogy valaki próbálja magát azzal mások fölé rendelni, hogy úgy tesz mintha sehol és semmilyen körülmények között nem találkozott volna ezzel a jelenséggel, akkor:

azoknak a produkcióknak a nevét vagy rövidítését jelentik, ahol az emberek megjelentek.

VV esetén Való Világ a neve, egy számodra nyilván ismeretlen műsoré, amit így kár tovább ragozni.

2014. márc. 4. 02:09
 2/7 Grim13 ***** válasza:
100%
a volt való világ celebek neve előtt láthattad, annyit jelent: "részt vettem egy szociálpszichológiai kísérletben amelyben ország s világ előtt leégettem magam hogy a prolik otthon mondhassák én nem nézem ezt a való világot na de az az Alekosz ..."
2014. márc. 4. 02:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ha eltekintünk attól az álszent stílustól ahogy valaki próbálja magát azzal mások fölé rendelni, hogy úgy tesz mintha sehol és semmilyen körülmények között nem találkozott volna ezzel a jelenséggel, akkor: "

Hogy ebben NEKED mi az álszent, azt nem tudom, de én még tényleg nem néztem ezt a müsort SEM, meg mástsem, mert nincs Tv-m. A híreket, információkat az interneten sokkal alaposabban meg lehet tudni (több szemszögböl nézve is), a müsorok meg egyszerüen csak idegesítöek, idétlenek voltak számomra, ezért ezt inkabb kihagyom az életemböl.

2014. márc. 4. 07:31
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Itt nem is arról van szó hogy nézed-e, hanem hogy ért-e bármilyen benyomás erről az életedben. A VV egy közel 12 éves történet, és a kezdetektől fogva a köztudatban ott van ez a két betű, mondjuk úgy jelzőként.

Az aki az internetet használva ilyen stílusú kérdést tesz fel, azt próbálja jelezni mások felé hogy ő annyival magasabb szinten áll azok felett akikre rásütik a bélyeget, hogy szórakoztató műsort néznek, hogy még említés szintjén (soha nem látott reklámot sem, nem olvasott egy újságot sem, nem hallotta a buszon, az utcán, a munkahelyen, a rokonok között, akárhogy) sem találkozott ezekkel benyomásokkal, ami azért valljuk be, lehetetlen. Ebből kiindulva a kérdés célja nem ismeretszerzés, hanem provokáció, és azok közé áll be akik mell-veregetve és habzó szájjal terjesztik hogy ezeket a műsorokat be kell tiltani, feljelenteni, és tévében is csak természetfilmet láttak, vagy tévéjük sincs de mégis tudják hogy mi történik.

Ha már engem szólítottál meg, akkor próbálj a saját példádra gondolni, találkoztál-e bármilyen szinten azzal a névvel hogy VV. Ha nem, akkor a kérdező csak kérdez. Különben provokál, a rangra kérdezés a kivagyiság vitatása ami visszautal arra a viselkedésre ami a celebséget támadja, ezt pedig lehetetlen anélkül csinálni hogy ne lenne fogalma arról amit kérdez.

2014. márc. 4. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már engem szólítottál meg, akkor próbálj a saját példádra gondolni, találkoztál-e bármilyen szinten azzal a névvel hogy VV. "

Annyiban igazad van, hogy hallottam erröl a müsorról, de nem rövidített névvel.

A kérdésnél nem jutott eszembe, márcsak azért sem, mert a müsor cime nagy betükkel közismert, a kérdésben meg kisbetü szerepelt.

Tulajdonképpen a te elsö válaszod alapján ismertem csak fel, hogy a vv erre akart vonatkozni.

2014. márc. 4. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én csak azon akadok le, hogy "színészek" ???????
2014. márc. 4. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:
VV Valóvilág showra utal, meg a Big brother meg BB:)
2014. márc. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!