Mit jelent a vv előtag a színészek neve előtt?
Ha eltekintünk attól az álszent stílustól ahogy valaki próbálja magát azzal mások fölé rendelni, hogy úgy tesz mintha sehol és semmilyen körülmények között nem találkozott volna ezzel a jelenséggel, akkor:
azoknak a produkcióknak a nevét vagy rövidítését jelentik, ahol az emberek megjelentek.
VV esetén Való Világ a neve, egy számodra nyilván ismeretlen műsoré, amit így kár tovább ragozni.
"Ha eltekintünk attól az álszent stílustól ahogy valaki próbálja magát azzal mások fölé rendelni, hogy úgy tesz mintha sehol és semmilyen körülmények között nem találkozott volna ezzel a jelenséggel, akkor: "
Hogy ebben NEKED mi az álszent, azt nem tudom, de én még tényleg nem néztem ezt a müsort SEM, meg mástsem, mert nincs Tv-m. A híreket, információkat az interneten sokkal alaposabban meg lehet tudni (több szemszögböl nézve is), a müsorok meg egyszerüen csak idegesítöek, idétlenek voltak számomra, ezért ezt inkabb kihagyom az életemböl.
Itt nem is arról van szó hogy nézed-e, hanem hogy ért-e bármilyen benyomás erről az életedben. A VV egy közel 12 éves történet, és a kezdetektől fogva a köztudatban ott van ez a két betű, mondjuk úgy jelzőként.
Az aki az internetet használva ilyen stílusú kérdést tesz fel, azt próbálja jelezni mások felé hogy ő annyival magasabb szinten áll azok felett akikre rásütik a bélyeget, hogy szórakoztató műsort néznek, hogy még említés szintjén (soha nem látott reklámot sem, nem olvasott egy újságot sem, nem hallotta a buszon, az utcán, a munkahelyen, a rokonok között, akárhogy) sem találkozott ezekkel benyomásokkal, ami azért valljuk be, lehetetlen. Ebből kiindulva a kérdés célja nem ismeretszerzés, hanem provokáció, és azok közé áll be akik mell-veregetve és habzó szájjal terjesztik hogy ezeket a műsorokat be kell tiltani, feljelenteni, és tévében is csak természetfilmet láttak, vagy tévéjük sincs de mégis tudják hogy mi történik.
Ha már engem szólítottál meg, akkor próbálj a saját példádra gondolni, találkoztál-e bármilyen szinten azzal a névvel hogy VV. Ha nem, akkor a kérdező csak kérdez. Különben provokál, a rangra kérdezés a kivagyiság vitatása ami visszautal arra a viselkedésre ami a celebséget támadja, ezt pedig lehetetlen anélkül csinálni hogy ne lenne fogalma arról amit kérdez.
"Ha már engem szólítottál meg, akkor próbálj a saját példádra gondolni, találkoztál-e bármilyen szinten azzal a névvel hogy VV. "
Annyiban igazad van, hogy hallottam erröl a müsorról, de nem rövidített névvel.
A kérdésnél nem jutott eszembe, márcsak azért sem, mert a müsor cime nagy betükkel közismert, a kérdésben meg kisbetü szerepelt.
Tulajdonképpen a te elsö válaszod alapján ismertem csak fel, hogy a vv erre akart vonatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!