Másnak is feltűnt, hogy Király Lindának milyen gusztustalan póthaja volt a Csillag születikben?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 21:51
1/9 anonim válasza:
Nekem is. Akkor legalább ne lóbálta volna. Hogy szerencsétlenkedett, amikor belelógott a szemébe.
Na meg amikor "gitározott" meg "zongorázott"...
2/9 anonim válasza:
Vilagsztar:D lepukkant toltott liba.Nagyon gyengusz volt.Ettol meg Kovacsovics Fruzsi is jobb volt.
3/9 A kérdező kommentje:
jólvan. akkor legalább nem csak én láttam így, hogy gáz volt :)
2009. dec. 12. 22:09
4/9 anonim válasza:
Szerintem Linda nagyon is tehetséges...igaz ez a szám playback volt de nem egyszer hallgattuk már élőben énekelni...és az vesse rá az első követ aki jobban énekel nála... egyébként a póthaj elég gyenge volt:) azt meg kell hagyni:D
6/9 A kérdező kommentje:
tényleg tehetséges nagyon jó hangja van! mondjuk volt már ennél jobb száma is, de ez sem volt rossz!
nekem csak az a haj nem tetszett, tisztára látszott, hogy mű...
2009. dec. 13. 10:03
7/9 anonim válasza:
szerintem szép volt csak túl hosszú
8/9 anonim válasza:
sztem szépvolt, a hossza is, de undorítóan dobálta -.-
9/9 anonim válasza:
Hát a haját nem ő csinálta.
Az RTL Klub-nak meg nagy hátránya, hogy egyik nagy Showjában, sem engedik élőben énekelni a sztár vendégeket.
:S
Remélem, hogy az x-factorban ez nem így lesz, a külföldieknél sosincs playBack. Nagyot csalódnék ismét az országban, ha még mindig Playbackeltetik az azokat akiknek Példát kéne mutatniuk a tehetségükkel.
Azt Harsogják charyl Cole lesz az 1ik sztár vendég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!