Ki a legjobb színész ma Hollywoodban szerinted?
Channing Tatum :D:DDDD:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csak mert izmos, mi?
Szerintem Bruce Willis, Johnny Depp vagy Tom Hanks.
Az én kedvencem Bruce Willis már kislány korom óta, de szerintem a legjobb színész most Christian Bale. Nincs olyan szerep, amit ő el ne tudna játszani, egyszerűen fantasztikus színész.
Bruce nagyon jó színész, de nem jó minden szerepre.
Jonny Depp-ről a múltkor beszélgettünk férjemmel. Azon kaptuk magunkat, hogy nem tudjuk, hogy hány éves, mert már régóta ugyanúgy néz ki. Elhülve láttam, hogy már 50 éves a fickó. Nem hiszem el, hihetetlen mennyire nem látszik rajta. Nagyon jóképű fickó, jó filmjei vannak, habár az egyik legismertebb filmje például nem jön be. Épp tegnap néztem egy filmet, amiben ő volt a beépített FBI-os ügynök, Al Pachino meg a legbalekabb maffiozó, szegény, szinte már sajnáltam. Őt is nagyon bírom. Szeretem, ha egy-két nagy arcot beleraknak egy filmbe, de ha túl sok van, akkor az néha rosszul sül el. Mondjuk az expandables- az jól sikerült, de láttam már olyan filmet, amiben benne volt egy tucat jó színész és egy kalap sar volt a film.
Nők közül kit választotok?
Mindenidők legjobb színésznői szerintem a 80-90-es évekből valók. Sigourney Weaver az egyik kedvencem...azt hiszem az Alien miatt:D Az a film hihetetlen, felülmúlhatatlan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!