Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a legjobb színész ma...

Ki a legjobb színész ma Hollywoodban szerinted?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Tom Hanks.
2014. febr. 28. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
sok jó színész van, de sztem Channing Tatum
2014. márc. 1. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Channing Tatum :D:DDDD:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csak mert izmos, mi?

Szerintem Bruce Willis, Johnny Depp vagy Tom Hanks.

2014. márc. 1. 10:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Az én kedvencem Bruce Willis már kislány korom óta, de szerintem a legjobb színész most Christian Bale. Nincs olyan szerep, amit ő el ne tudna játszani, egyszerűen fantasztikus színész.

Bruce nagyon jó színész, de nem jó minden szerepre.

Jonny Depp-ről a múltkor beszélgettünk férjemmel. Azon kaptuk magunkat, hogy nem tudjuk, hogy hány éves, mert már régóta ugyanúgy néz ki. Elhülve láttam, hogy már 50 éves a fickó. Nem hiszem el, hihetetlen mennyire nem látszik rajta. Nagyon jóképű fickó, jó filmjei vannak, habár az egyik legismertebb filmje például nem jön be. Épp tegnap néztem egy filmet, amiben ő volt a beépített FBI-os ügynök, Al Pachino meg a legbalekabb maffiozó, szegény, szinte már sajnáltam. Őt is nagyon bírom. Szeretem, ha egy-két nagy arcot beleraknak egy filmbe, de ha túl sok van, akkor az néha rosszul sül el. Mondjuk az expandables- az jól sikerült, de láttam már olyan filmet, amiben benne volt egy tucat jó színész és egy kalap sar volt a film.

Nők közül kit választotok?

Mindenidők legjobb színésznői szerintem a 80-90-es évekből valók. Sigourney Weaver az egyik kedvencem...azt hiszem az Alien miatt:D Az a film hihetetlen, felülmúlhatatlan:D

2014. márc. 1. 18:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja igen és Tom Hanks is hatalmas, nem is tudom, melyik a kedvenc filmem tőle. Talán a Forest Gump vagy a Philadelphia.
2014. márc. 1. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Meryl Streep :)
2014. márc. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!