Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csajok! Szerintetek Niken...

Csajok! Szerintetek Niken Twist jól adja a stílt? Nektek bejön?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. febr. 28. 00:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8.as vagyok, látom tudjátok értelmezni a válaszom...egyáltalán nem vagyok rasszista, mert lefeketéztem...semmi ilyenről nem szólt a válaszom...valaki itt pont írta, hogy miért külső alapján ítélek például én? jó, most nem állítom, hogy itt nincs 1 ember se, aki valóban napi szinten ismeri, de őszintén...azért, mert egyszer bejelölted fészbukkon, de nem mersz ráírni, mert akkora nagy ember, akkor te most azt hiszed ismered, és tudod milyen jó ember? egy szóval nem mondtam, hogy nem az...pont az van, amit írtál...külső alapján ítéltek, és azért celeb, mert az igazi swagség ott kezdődik, ha valaki fekete bőrű...ha nem lenne fekete, lehet egy ismeretlen senki lenne...mert ilyen normális ember valóban nem lenne akkora celeb, max ha lenne neki is egy ismert valakije...és így valószínűleg nem is foglalkoznátok vele, hiszen hát nem is néz ki olyan jól...én is vagyok olyan jófej mint ő, mégis miért nem vagyok én olyan híres? ja, hiszen én nem úgy öltözködök, meg nem vagyok feka...szóval nyugodtan vissza lehet szívni ezt a miért külső alapján ítélünk választ...
2014. márc. 30. 18:11
 12/12 anonim ***** válasza:
értsd: első kép, ha megváltoztatnánk 1-2 ruhadarabot rajta ilyen szakadt koszos cuccokra, meg maradna az a papucs, és kinn állna a blahán kéregetni, akkor is biztos jófejnek tartanátok...:D nem ő a hibás, hogy piszkálják, hanem ti, akik állítólag ismeritek, mert belájkoljátok minden bejegyzését fb-n :D
2014. márc. 30. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!