Az édes életes Berki Krisztián és az olimpiai bajnok lólengő Berki Krisztián nem egy és ugyanaz?
20:01 az édes életes is sportoló csak becsicskult szegény, és ilyen szintre süllyedt....
08:39 Én férfi vagyok, és én is két különböző embernek néztem őket ha elolvasod a kérdés alatti leírást, a kolléganőm mondta hogy 1 emberről van szó. Egyetértek veled hogy szánalmas hogy a fiatalok ezt látják hogy izomagy 0 ész sok pénz és te vagy a vagány...
Ezért is örülök hogy beigazolódott hogy 2 ember, és hogy egy sportoló nem süllyed ide, és van benne tartás, és tovább jó példát mutat a fiataloknak.
nos igen...szomorú, de én még pár hónapja szintén így gondoltam, persze mert nem nagyon voltam kíváncsi a részletekre, csak a csapból is ez a szerencsétlen folyt.
és én is teljesen ledöbbentem, hogy süllyedhet ilyen mélyre. azonban nemrég vettem rá a fáradtságot, mert bennem is felmerült, hogy az olimpikon berki máshogy néz ki...aztán kiadta google, hogy ez a másik egy nyomorult focista...meg is nyugodtam, egy focistától ezt lehet várni...
Áá, nem is lehet őket egy lapra tenni!
Ezta nyomorék félszánalmas tetvedéket usb-re kellene rakni, és lehetőleg fordítani rá egy nem kompatibilis kernelt, ami lehetőleg a bootfolyamatnál megakad.
./configure /usr/share/berki
make && make config
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!