Hölgyek! Melyik "született feleségek" férjet fogadnátok el (kizárólag külső alapján ítélve! )?
Figyelt kérdés
Carlos Solis [link]
Mike Delfino [link]
Tom Scavo [link]
Orson Hodge [link]
Paul Young [link]
Karl Mayer [link]
Dave Williams [link]
Esetleg valamelyik másik férfiszereplő?
2014. febr. 22. 11:45
11/21 anonim válasza:
13/21 A kérdező kommentje:
ó, ne haragudj, én csak a feleséges kérdést láttam! ráadásul a kérdésem kiírásánál sem dobott fel ilyen, már létező kérdést. linkelnéd? kíváncsi vagyok a válaszokra!
2014. febr. 22. 12:41
14/21 anonim válasza:
15/21 A kérdező kommentje:
a "Dave a legocsmányabb" komment szíven ütött. ah...
amúgy nagyon érdekes, hogy sosem szerettem a szőkéket, tényleg nem tetszenek és a szemszínben is jobban kedvelem a meleg, barna színt, de ez a "Dave".... huh. bár most kissé elfogult vagyok, mert kb 5 órája ébredtem egy olyan álomból, amelyben ő volt a főszereplő :D nem is értem...
2014. febr. 22. 12:56
17/21 anonim válasza:
Mike, naná, mindig is ő tetszett nekem a soriban a legjobban. :)
Meg egy másik férfiszereplő, de nem férj, a helyes kis kertészfiú :) John Rowland /Jesse Metcalfe/
18/21 anonim válasza:
Előző vagyok, tényleg Ben, úúúú, jajj még ő is nagyon nagyon szexi :) És a hangját is imádom :)
19/21 anonim válasza:
Carlos, Paul, és aki nincs ott, az Rex Van de Kamp. Éééés a fiúkák közül természetesen Andrew. Nekem John nagyon nem jön be, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!