Van itt olyan aki küldött már levelet külföldre színésznek?
Ha tudod a címet akkor elmész a legközelebbi postára és ott segítenek a címzésben.
De nincs különbség a címzésben, ugyan úgy kell ahogy belföldre.A feladás ára lesz más.
Amerikába el jut, de nem valószínű hogy a színész fogja elolvasni, van neki erre alkalmazottja(i).Ő elolvassa, borítékba tesz egy autogram kártyát és vissza küldi.
Ha speciálisan valamire szeretnél dedikálást akkor nagy eséllyel aláírja az alkalmazott, vagy ha szerencséd van akkor a színész írja alá, de arra bizonyára várnod kell.
Ugyan amerikai színésztől még nem kértem dedikálást, de magyar írótól szerettem volna.A honlapján található emailre írtam hogy lehetne-e, az asszisztens válaszolt.
Adott egy postafiókcímet hogy oda küldjem el a könyvet majd ő továbbítja, majd vissza küldi, de tájékoztatott hogy számítsak rá hogy több hét lesz míg vissza ér.
Én egy időben rendszeresen küldtem autogramkérő leveleket. Nagyon sok képem van. De valóban úgy van, hogy nem valószínű, hogy a színész írja alá. Van, hogy még az aláírás is előre van nyomtatva a képen. Külföldi színésztől max akkor kaphatsz biztosan aláírást, ha itt forgat, és valahogy a közelébe jutsz. Ha mégis írsz, úgy kell címezni, hogy minden vessző után új sort kezdesz.
Kedves #1-es válaszoló!
Magyar íróknál a legjobb módszer a Könyvhét. Szinte mindenki dedikál. (Bár van egy-két kivétel, akire évekig vadásztam, de mindig visszamondta a dedikálást.)
Milyen nosztalgia? Én pl. szívesen nézegetem a gyűjteményem ma is, pedig nem maiak. Fényképet nem kell küldeni, ők adják. Az angol a legjobb, persze. A neten sok autogram kérő levél mintát találsz. Válassz ki egyet.
Létezik olyan a postán, hogy nemzetközi válaszdíj szelvény. Ez arra jó, hogy előre kifizeted a postaköltséget. De én személy szerint nem javaslom. Néhányszor küldtem. Na, azoktól nem kaptam választ. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!