Larry vagy Elounor? Indokoljátok meg, ha kérhetem.
Nem létezik Larry :) ostoba pletyka... Hozz egy érvet miből gondolod, én fél perc alatt kimagyarázom :)
csak nagyon jó haverok :) szerintem nem hűlt ki a barátságuk sem...
Te vagy ez a balf...:? :D Nem hinném, hogy létezik még egy olyan írástudatlan, aki ennyire képes elírni az ELEANOR nevet. Még csak kiejtésre sem lenne ugyanaz.
szia :)
én igazából mindkettőt shippelem, mert Eleanorral szerintem nagyon aranyosak és szép pár, Harryvel meg, mert egyszerűen csak jó őket együtt látni :D
Csak kicsit átfutottam a szövegedet, ilyen hosszan nem akarok a a semmiről olvasni.
De amúgy bocsi azért amit mondtam, úgy 2 nap gondolkodás után rájöttem, hogy az Elounor is összevont név, csak azért gondoltam, hogy nem az, mivel eddig kb mindig a sztár nevével kezdődött, és a kedvesével végződött. Különben meg nem röppent fel a hír, hogy RANDIZGATNAK, hanem x éve együtt vannak.
Amúgy engem ez az egész teljesen hidegen hagy. Ha Harry és Louis b**zik, az az én életemet akkor sem befolyásolná. De egyébként irdatlan nagy baromságnak tartom, hogy két fiút le homokosoznak csak azért, mert kicsit közelebbien viselkednek egymással, mint általában a fiúk szoktak. Én spec. a barátnőimmel ennél sokkalta leszbikusabb dolgokat csinálok, és mégis teljesen hetero vagyok. De mivel az 1D rajongói úgy átlag kb 12 évesek, ezért igazából ezen a Larry dolgon nem is kellene csodálkoznom. Majd később ezek a kis rajongócskák is kipróbálnak pár dolgot a saját nemükkel is.
Szerintem ha a lányok leszbiskedhetnek, akkor a fiúknak is kijár, hogy b**zuljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!