A 2014.01.31-es adásra gondolok.Azon belül pedig VV Simon kiküldéséről a villából. Aki nem látta a valóvilág honlapján megtalálja a videót. Ugye az egész ott kezdődik el ,hogy Viki elkezd Simonnak beszólogatni Charlottról, aztán ezt befejezik, majd este azon tör ki a balhé hogy Simon a kacsának a vizébe rakott egy kis alkoholt. Persze nagyvárosi IQ bajnokok akik bent vannak nagyon értenek az állatokhoz( Viki: "A kacsának karja van")és tudják hogy ebbe bele is halhat a kacsa. Kezdjük ott hogy egy állat csak abból eszik iszik ami szagra , ízre , stb jónak érez. De ha még meg is itta volna azt a kevés bólét , akkor se lett volna semmi baja. Na szóval ezen indult a vita. Aztán Krisztián is elkezdett ordibálni , majd majdnem egymásnak ugrottak Simonnal... és itt jön a legbosszantóbb dolog , hogy lehúzta Viki Simon gatyáját az alsó gatyájával együtt , majd ez után tépte el Simon Viki pólóját. Akkor itt mért is Simont kell felelőségre vonni és róla rakni fel szavazást a vvapp-on? Viki kezdte a veszekedést, ő húzta le előszőr Simon nadrágját! Most az hogy az ő ruhája elszakadt de a Simoné nem? Vagy ez most mi? És akkor még 57 % Vikinek ad igazat ? De az is érdekes , hogy milyen rövid szavazás volt, ahoz képest mint pl a szinpátia szavazás (több napos) ez meg 15 perc volt kb.
Szerintem jóltették, hogy kiküldték, mert sajnos ezt a 'műsort' 7-8 éves gyerekek is nézik. Akik azt látják, hogy ez az idióta letépi egy NŐről a ruhát, és amúgy is nagyon értelmes dolgokat csinál bent. Ezzel nagyon já példát mutat.
Bár szerintem a Való Világot nem is kéne adni a tévében, vagy max. Csak éjjel 3- kor, amikor nem nézi senki.
Amúgy Vikinek mindenben igaza volt amit mondott. Mert ennek az idiótának a barátnője( nem tudom a nevét) tényleg k..urva ként dolgozott a műsor előtt, Simonnak tényleg nincs semmi esze..stb.
2014. febr. 1. 11:20
2/9 anonim válasza:
Ha egy 7-8 éves gyerek ezt nézi (a műsort amiben káromkodás, cigizés, ivás, stb. van) akkor az a szülő hibája mert ki van rakva a 12-es de néha még a 15-ös karika is. Plusz egy 7-8 éves gyereknek fél tízkor már ágyban a helye.
2014. febr. 1. 12:14
3/9 anonim válasza:
Fél tízkor már igen. Csak, hogy ezt a műsort leismétlik délután 2 körül és este hétkor is.
2014. febr. 1. 14:03
4/9 anonim válasza:
Akkor le lehet kódolni a csatornát (úgy, hogy csak a szülő tudja megnézni) vagy egyszerűen megtiltani a gyereknek, hogy megnézze. Ennek a műsornak nem a 7-8 éves korosztály a célközönsége.
2014. febr. 1. 15:13
5/9 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki: Szerintem igazságtalan volt, legalább 24 óráig kellett volna fenn tartani a szavazást. Pl én is csak másnap tudom megnézni a webről az összefoglalót. A szavazás nem arról szólt, hogy elítéli-e amit csinált, hanem , hogy kizárják-e.
2014. febr. 1. 16:23
6/9 anonim válasza:
"s tudják hogy ebbe bele is halhat a kacsa. Kezdjük ott hogy egy állat csak abból eszik iszik ami szagra , ízre , stb jónak érez. "
És ha úgy dönt, nem issza ezt meg, szomjan hal? Vagy hoz magának másik tálat?
Az egész meg van rendezve,kár ilyenen vitatkozni,de ettől függetlenül,nem szabad se nő,se férfi ruháját tépkedni.Emberek vagyunk,nem állatok,na.
2014. febr. 2. 13:00
9/9 anonim válasza:
Szavazás ide oda, arra nem gondolt még senki sem hogy bármit lehet manipulálni?
.... hát persz hogy lehet keressetek csak rá a köv. dologra a google-ban:
manipulált vv szavazatok
Ez már nem mai dolog, és el is ismerték. Hát akkor vajon ez a szavazat is egy kamu volt. Mert a villában úgy mennek a dolgok ahogy az RTL forgatókönyve megirja. A ki szokta online adásban néz ni a villát az rájöhet erre, mert mindenkinek meg van a maga szerepe hogy aznap mit is alakitson.
Érdekes mód Vikit meg sem büntették, pedig ő várta is a büntetés.Vajon miért nem kapott büntit ő????
Mert az egész egy előre eltervezett forgatókönyv szerint zajlik, de nyugodjatok csak meg a győztes már rég megvan és az egész műsor egy nagy átverés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!