Gáz ha az osztályba nagyon sokan Hannah Montana fanok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek az gáz ha az osztályba nagyon sokan Hannah Montana fanok és én meg a barátnőim utáljuk a Hannah Montanát és Britney-t hallgatunk meg Britney fanok vagyunk?2009. dec. 5. 15:34
1/10 anonim válasza:
Kit érdekel? És egyébként is mit csináltok ha az mondom, hogy gáz? Öngyik lesztek vagy mi?
2/10 anonim válasza:
Szerintem elég gáz, ha ilyen hülyeségek miatt "két részre szakad az osztály", nem kellene ennyire "fannak" tekinteni egymást.
3/10 anonim válasza:
Ha kb. másodikosok vagytok nem gáz. :D
4/10 anonim válasza:
Párom unokahuga 10 éves és Hannah Montana rajongó. Ebben a korban még ok. Amúgy meg ne haragudj, de a kérdésed gáz, mert mindegy hogy ki mit szeret, az ember a lényeg. Pl. a párom rockot hallgat, én meg technot. Mégis szeretjük egymást.
5/10 anonim válasza:
Nagyon gáz b...meg! Ez a kiscsaj, ez a Miley Cyrus a gáz, az apja meg szánalmas :D :D LOL, kabaréba talán elmenne!
6/10 A kérdező kommentje:
egyébként 6.-os vok.
2009. dec. 6. 09:43
7/10 anonim válasza:
6-ban már szerintem igen,elsőben,másodikban még nem
8/10 anonim válasza:
Szerintem szard le az egesz olsztalyt!mar boccs a kifejezesert!Nem tok mindegy neked,hogy mit hallgat az olsztaly?Halgass azt amit akarsz!Pl. En 7es vagyok.Az en osztalyomban mindenki techn-ot hallgat ,csak en meg a fiuk hallgatunk rockot.Es lany vagyok.Es akkor mi van?Hidd el oket sem erdekli,hogy te mit hallgatsz!
9/10 anonim válasza:
Én is 6.-os vagyok és nagyon szeretem Hannah Montana-t.
Én is hallgatok Britney-t.Hülyeség hogy kettéhúzzon az osztály 2 sztárocska miatt.
10/10 anonim válasza:
énis szretem miley-t és 6-oks vok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!