Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Gáz ha az osztályba nagyon...

Gáz ha az osztályba nagyon sokan Hannah Montana fanok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek az gáz ha az osztályba nagyon sokan Hannah Montana fanok és én meg a barátnőim utáljuk a Hannah Montanát és Britney-t hallgatunk meg Britney fanok vagyunk?
2009. dec. 5. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Kit érdekel? És egyébként is mit csináltok ha az mondom, hogy gáz? Öngyik lesztek vagy mi?
2009. dec. 5. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem elég gáz, ha ilyen hülyeségek miatt "két részre szakad az osztály", nem kellene ennyire "fannak" tekinteni egymást.
2009. dec. 5. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha kb. másodikosok vagytok nem gáz. :D
2009. dec. 5. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Párom unokahuga 10 éves és Hannah Montana rajongó. Ebben a korban még ok. Amúgy meg ne haragudj, de a kérdésed gáz, mert mindegy hogy ki mit szeret, az ember a lényeg. Pl. a párom rockot hallgat, én meg technot. Mégis szeretjük egymást.
2009. dec. 5. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon gáz b...meg! Ez a kiscsaj, ez a Miley Cyrus a gáz, az apja meg szánalmas :D :D LOL, kabaréba talán elmenne!
2009. dec. 5. 22:04
 6/10 A kérdező kommentje:
egyébként 6.-os vok.
2009. dec. 6. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
6-ban már szerintem igen,elsőben,másodikban még nem
2009. dec. 6. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szard le az egesz olsztalyt!mar boccs a kifejezesert!Nem tok mindegy neked,hogy mit hallgat az olsztaly?Halgass azt amit akarsz!Pl. En 7es vagyok.Az en osztalyomban mindenki techn-ot hallgat ,csak en meg a fiuk hallgatunk rockot.Es lany vagyok.Es akkor mi van?Hidd el oket sem erdekli,hogy te mit hallgatsz!
2009. dec. 21. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is 6.-os vagyok és nagyon szeretem Hannah Montana-t.

Én is hallgatok Britney-t.Hülyeség hogy kettéhúzzon az osztály 2 sztárocska miatt.

2009. dec. 27. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
énis szretem miley-t és 6-oks vok...
2009. dec. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!