Csajok! Varga Ricsi tényleg az összes csajnak bejön?
Figyelt kérdés
éjjel-nappal budapest joe fia
állítólag 25-30 csajjal volt már
2014. jan. 26. 20:15
1/20 anonim válasza:
Ezt a kérdést muszáj minden nap kiírnod, hogy kinevessük azt a torzszülöttet?
2/20 anonim válasza:
Helyes lenneeee.... Csak nem félkopaszon.
3/20 A kérdező kommentje:
aki irigy rá, az ne írjon! mint az egyes válaszoló
2014. jan. 26. 20:36
4/20 anonim válasza:
Mire lehetnék irigy? A nagy fejére, vagy a vézna testére?:D
5/20 A kérdező kommentje:
arra hogy népszerű, és minden 20 év alatti csaj oda van érte ;)
irigység=betegség ;)
2014. jan. 26. 20:43
6/20 anonim válasza:
Nem érdekelnek a 20 év alatti csajok és fogalmam sincs arról mennyire népszerű:) Sőt, arról sem mi az az Éjjel-nappal Bp és miért nem cucc, hogy Joe fia. Bár, ha ez minden, amire büszke lehet, hogy Joe fia, akkor akár el is bújhat az apja seggében:D
7/20 anonim válasza:
reagáljak erre az irígység=betegség dologra? te kedves kérdező, szintén beteg vagy. az irígység az is lehet, hogy van egy nálad népszerűbb ember, akit vagy tisztelsz vagy útálsz, de mindenképp szeretnél a helyében lenni, tehát irígy vagy rá...:D tudom, én is azok a nagyon nagyon gáz emberek közé tartozok, akik GONDOLKODNAK, és nem csak a nyálukat csorgatják...:D pont a te féléknek nem kéne itt kérdéseket feltenni, mert ahhoz, hogy valamit objektíven láss, előbb át kéne gondolni, csak nincs hozzá agyad...:D
8/20 anonim válasza:
ki a f**zom az a Varga Ricsi?(lány vagyok,mielőtt azzal jönnél,hogy csak irigykedem rá..)
9/20 anonim válasza:
Jézus isten,kész szégyen,erre irigykedni?Erre??te nem vagy jól..Hát ez kész,szégyen,hogy néz ki?:"D sírok..
10/20 anonim válasza:
Én sem tudom tudom, ki az, adj egy linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!