Kit távolítanál el szívesen a magyar közéletből?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 21:13
2/12 anonim válasza:
A celebeket, de főleg ez a benkőt, ezt a hímringyót.
3/12 anonim válasza:
Mindenkit aki a médiában szerepel, aztán magát a médiát is.
4/12 anonim válasza:
Végtelen lenne a felsorolás, de Sebestyén Balázs áll nálam a toppon, mióta a youtubon láttam róla egy videót(Sebestyén Balázs, a Tahó c. keressétek), kegyetlen, gonosz és kétszínű.
5/12 anonim válasza:
Kiszel tüncike(+donatella), győzike, pákó, sebestyén balázs, benkő, majka, ábel anita (mert ő + van győződve arról h történelmet írt azzal h szerepelt a szocreál szomszédok sorozatban) sok ilyen van még!
6/12 anonim válasza:
Kiszel Tünde és a retkes győzike
7/12 anonim válasza:
A celebeket! Utálom az összeset! Olyan idegesítő, hogy magyarországon bárki "sztár" lesz attól, hogy gigászi méretű szájat csináltat magának, vagy 100x műteti kamera előtt a mellét, csak hogy el ne felejtsék... meg kitalálja, hogy elment a babája... Felmegy bennem a pumpa, ha meglátom a molnár Anikót az rtl-en! Egyből kapcsolok is el! Utálom azt a nőt!!!!
Aztán ott van a benkő Show! Szerintem nem kell hozzáfűzni sokat!
Nem értem, hogy ki kiváncsi ilyen emberekre? Miért kell erről olvasni??? Most aki egyszer szerepelt egy műsorban, akkak nyomon kell követni az életét a haláláig??? Annyira utálom ezeket a híreket és az összes bulvár cikket!
8/12 anonim válasza:
12.03.14:57-esnek: én is azóta utálom a s. balázst, amióta azt a videót láttam! A válaszom tehát s. balázs.
9/12 anonim válasza:
Az összes tehetségtelen Magyar celebet
10/12 anonim válasza:
szinte mindet van 1-2 normális . de mkit aki a vacsoracsatában vagy a hala tortában szerepelt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!