Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A Rammstein miért lett ilyen...

A Rammstein miért lett ilyen hatalmas világhirű zenekar?

Figyelt kérdés
Elvileg vannak több német rock banda is de ők még sem lettek világhirűek de a Rammstein. Németországból származik nem amerikából vagy angliából mégis ők a világ egyik legnagyobb metál rock bandája de miért mit tudnak amit más nem?

2014. jan. 18. 11:42
1 2
 11/14 Litium12 válasza:

A Rammstein olyan , hogyha valaki meghallgat egy számot tőlük , vagy megutálja őket egy életre , vagy örökre a szívébe zárja...

Én személy szerint azért imádom őket , mert a számaikból olyan "energiákat" lehet kinyerni , hogy akár a maratont is lefutod kétszer öt perc alatt (költői túlzás volt mielőtt , még valaki leírná , hogy a maratont nem lehet öt perc alatt lefutni) ilyen pl.: a Reise Reise , a Links 2 3 4 , az Ich tu dir weh stb. (Nem a szövegeik miatt)

2015. jan. 12. 23:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Biztos egyik se?

Sodom

Kreator

Destruction

Tankard

Amugy a Rammstein zseniális !

2021. jan. 10. 13:13
 13/14 anonim válasza:

Elöző válaszadónak.

Nem.. ezeket én speciel nem ismerem...nem világhírüek...

Meghalgattam az összes felsorolt együttes 1-1 számát.

Nem azt képviselik mint a Rammstein.

Gyorsabb ritmus, kevesebb dallam(valódi ének).Lindemann-t én még nem haottam hörögni... :D (nem is baj)

A kérdésre:

Mert jók :D

A Du Hast hozta be őket a köztudatba, és világ siker lett.

2022. jún. 9. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Mivel amiket felsoroltam thrash metal bandák
2022. jún. 9. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!