Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyhivják Beerni Ecleston...

Kapanyak kérdése:

Hogyhivják Beerni Ecleston apját? (formula 1)

Figyelt kérdés

#Halászvolt.
2014. jan. 16. 18:56
 1/5 anonim válasza:
77%
Elsőnek tanuld meg leírni a nevét!!!
2014. jan. 16. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Hát, tekintve, hogy a kérdező egyedül az "apját" szót és a mondatot lezáró kérdőjelet volt képes helyesen leírni, szerintem túl nagy teljesítményt vársz tőle, 1-es...
2014. jan. 16. 19:08
 3/5 anonim válasza:
2. végül is igazad van...
2014. jan. 17. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne fáraszd magad privát üzengetéssel, vacak lehet, ha valakinek olyan unalmas az élete, mint a tiéd, ... akinek negyed 12-kor éjjel azzal kell töltenie az idejét, hogy kamu helyesírási hibákkal telezsúfolt üzeneteket küldözget, mert nincs jobb szórakozása, azt csak sajnálni tudom.

Az üzenet küldője: kapanyak

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 23:14

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hogyhivják Beerni Ecleston apját? (formula 1)

"Hát, tekintve, hogy a kérdező egyedül az "apját" szót és a mondatot lezáró kérdőjelet volt képes helyesen leírni, szerintem túl nagy teljesítményt.."

Az üzenet szövege: Nem az volt a kérdés hogy hejesen hogy kell irni angol ul vagy ül hanem hogy az apját hogy hivják angolul hejesen leirva aztán meg az hogy hogynem kell magyarul kiejteni nem az ablakon hanem a szánkon a nevét hangok formályában.Válszt várok.

2014. jan. 21. 23:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Elég nehezen megy a válaszadás.
2014. jan. 21. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!