Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieberről mai Vélemény...

Justin Bieberről mai Vélemény (olvassátok lent)?

Figyelt kérdés

Aki még nem ismernél a mai justin biebert:

Adott 3 millió dolárt HAITI-nak,hétmilliót japánnak a katasztrófa után,

százezret egy iskolának,aminek hiányzotak a forrásai,az első

parfüm nyereségét(hatvanmillió dollár) jótékony szervezetnek adta

adtam háromszázezer dollárt a rákos rajongóim kezelésére

és meglátohattot több száz beteg gyereket a korházban.

saját kezileg épitett egy iskolát a rászoruló gyermekeknek

nem régebben 2013 -ban december fele megint csak adományozott

200 ezer dollárt egy falunak,amit megint csak egy katasztrófa érte.

de csak azért mert babyt,énekli ,és mert sokan szeretik élitéled....

ja és aki-'le buz*za' stb

oké lebuz*ztad.

de ha éppenségel pont a te családodat érné katasztrófa

és rajtatok segítene,és ő épitettné újra a házatokat..szerintem

máshogy álna a helyzet.:)IDEJE LENNE HOGY TISZTELD:)

ennyit akartam mondani:)

#Justin Bieber #mai vélemény
2014. jan. 6. 18:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%
Justin Bieber tényleg rendes :) Sokan ok nélkül utálják. Nem is tudják, h miért, csak mert utálni kell. Nem értem az ilyen embereket.
2014. jan. 17. 16:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, kicsit olyan mintha meg akarnád változtatni a véleményünket, és ez szép dolog, hogy kiállsz a kedvenced mellett, de attól még senki véleménye nem fog változni, és nem is kell. Mindenki nem szerethet mindent és rosszindulatú emberek is sajnos mindig is lesznek (értem ezt azokra akik csak annyit tudnak elmondani egy emberről, hogy b..zi). Másrészt nem neked kell Bieber terhét a válladon cipelni, ha utálják, hát viselje el ő, nem neked kell elviselni. :)
2014. jan. 17. 21:41
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem tudd magas hangokat kiadni??

tekerj 7:56 hoz:)

http://www.youtube.com/watch?v=8b3ta0xMjPk

Sztem nem mindenki tudja megcsinálni ezt a tercet:)

2014. jan. 18. 00:55
 14/23 anonim ***** válasza:

Megnéztem. Stúdióban egyébként a 70akárhány éves Paul McCartney hangja is hirtelen valahogy jobb lesz, mint élőben...

Szépen, ügyesen kiénekelte, de most én linkelek.

http://www.youtube.com/watch?v=fap76OED4kY

0:42-től

Én ezt láttam egyszer. Van egy jobb videó is, amit muatattak, de az nem tudom, mi volt. Élőben a fontos az éneklés, és eléggé ilyen, nem tudom másképp mondani, suttogásba hajló a hangja. Kiénekli, csak erőtlen kicsit.

De egyébként mindegy, nem fogjuk egymást meggyőzni. Ez már ízlés, hallás, stb. kérdése, szerinted szépen énekel, szerintem nem rossz, de vannak jobb hangok, maradjunk ennyiben.

2014. jan. 18. 16:51
 15/23 A kérdező kommentje:
persze h kicsit hamiskás de ez megérthető egy ilyen koncerten..kitudja hanyadik zene...szóval érted? de ha nincs megeröltettve a hangszál meg stb..Szerintem tökéletesen kiénekeli.
2014. jan. 18. 19:39
 16/23 anonim válasza:
Azt kihagytad, hogy mennyit adott a haverjának, hogy magára vállalja Justin kokóját.
2014. jan. 19. 21:24
 17/23 anonim ***** válasza:
Rendben, kiénekli, nem vitatkozom. De ez a többi dolgon nem változtat. Hogy kissé ellenszenves a botrányaival, hogy a jó tulajdonságai olyanok, amik sokakra jellemzőek, és hogy jó a hangja, de nem estem hasra. A szövegei meg nem jönnek be. Nem kötekedni akarok, csak rávilágítani, hogy ezzel a kérdéssel nem fog megváltozni a véleményünk.
2014. jan. 20. 01:39
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyébként te írtad ki azt a kérdést, ahol szó szerint ugyanez van, csak ott egy levél van tőle?
2014. jan. 20. 16:51
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves az az ember, aki baromi hosszú válaszokat írt!!! Annyit akarok mondani neked, hogy tényleg jófej vagy, amiért rocker létedre tudsz normálisan véleményt írni egy olyan sztárról, mint Bieber. Tényleg ritka az ilyen.:)

On.: Én nagyon szeretem JB-t, nem csak azért, mert "cuki", hanem mert valamiért megfogott engem (nem, nem a külsejével), értitek, szóval hatással volt rám. Mostanában a viselkedése hagy némi kivetni valót maga után, de én amondó vagyok, hogy ez egyáltalán nem csak az ő hibája!! Nem vagyok elvakult, én mindig igyekszem objektíven véleményt alkotni, azonban mikor JB még tök normális volt karrierje elején, nem csinált botrányt, csak élte az életét, tényleg nagyon aranyos volt, és akkor is mindenki bántotta, a nagy semmiért. Most meg, mikor elege van, és úgymond lázad, meg a média nagyon rászállt, megint mindenki bántja. Persze az utálkozók azt hiszik, hogy jogosan, amikor pont hogy részben miattuk lett ilyen Justin.

Na, bocsi ha zagyva lett, remélem, azért érti valaki.

2014. jan. 21. 21:59
 20/23 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, én vagyok, aki a hosszú válaszokat írta. Örülök, hogy tetszett. És bocs, hogy kisregények lettek, csak ha megkérdezik a véleményem, szeretem rendesen elmondani azt. Amúgy azt én is becsülöm, hogy te objektív vagy, és a negatívumokat is elismered, mert sokan nem így vitatkoznak, és - ne haragudj, hogy ezt mondom - a JB rajongók közül elég sokan csak úgy vitáznak, hogy "de akkor is igazam van".
2014. jan. 22. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!