Justin Bieberről mai Vélemény (olvassátok lent)?
Aki még nem ismernél a mai justin biebert:
Adott 3 millió dolárt HAITI-nak,hétmilliót japánnak a katasztrófa után,
százezret egy iskolának,aminek hiányzotak a forrásai,az első
parfüm nyereségét(hatvanmillió dollár) jótékony szervezetnek adta
adtam háromszázezer dollárt a rákos rajongóim kezelésére
és meglátohattot több száz beteg gyereket a korházban.
saját kezileg épitett egy iskolát a rászoruló gyermekeknek
nem régebben 2013 -ban december fele megint csak adományozott
200 ezer dollárt egy falunak,amit megint csak egy katasztrófa érte.
de csak azért mert babyt,énekli ,és mert sokan szeretik élitéled....
ja és aki-'le buz*za' stb
oké lebuz*ztad.
de ha éppenségel pont a te családodat érné katasztrófa
és rajtatok segítene,és ő épitettné újra a házatokat..szerintem
máshogy álna a helyzet.:)IDEJE LENNE HOGY TISZTELD:)
ennyit akartam mondani:)
Nem tudd magas hangokat kiadni??
tekerj 7:56 hoz:)
http://www.youtube.com/watch?v=8b3ta0xMjPk
Sztem nem mindenki tudja megcsinálni ezt a tercet:)
Megnéztem. Stúdióban egyébként a 70akárhány éves Paul McCartney hangja is hirtelen valahogy jobb lesz, mint élőben...
Szépen, ügyesen kiénekelte, de most én linkelek.
http://www.youtube.com/watch?v=fap76OED4kY
0:42-től
Én ezt láttam egyszer. Van egy jobb videó is, amit muatattak, de az nem tudom, mi volt. Élőben a fontos az éneklés, és eléggé ilyen, nem tudom másképp mondani, suttogásba hajló a hangja. Kiénekli, csak erőtlen kicsit.
De egyébként mindegy, nem fogjuk egymást meggyőzni. Ez már ízlés, hallás, stb. kérdése, szerinted szépen énekel, szerintem nem rossz, de vannak jobb hangok, maradjunk ennyiben.
Kedves az az ember, aki baromi hosszú válaszokat írt!!! Annyit akarok mondani neked, hogy tényleg jófej vagy, amiért rocker létedre tudsz normálisan véleményt írni egy olyan sztárról, mint Bieber. Tényleg ritka az ilyen.:)
On.: Én nagyon szeretem JB-t, nem csak azért, mert "cuki", hanem mert valamiért megfogott engem (nem, nem a külsejével), értitek, szóval hatással volt rám. Mostanában a viselkedése hagy némi kivetni valót maga után, de én amondó vagyok, hogy ez egyáltalán nem csak az ő hibája!! Nem vagyok elvakult, én mindig igyekszem objektíven véleményt alkotni, azonban mikor JB még tök normális volt karrierje elején, nem csinált botrányt, csak élte az életét, tényleg nagyon aranyos volt, és akkor is mindenki bántotta, a nagy semmiért. Most meg, mikor elege van, és úgymond lázad, meg a média nagyon rászállt, megint mindenki bántja. Persze az utálkozók azt hiszik, hogy jogosan, amikor pont hogy részben miattuk lett ilyen Justin.
Na, bocsi ha zagyva lett, remélem, azért érti valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!