Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek róla?...

Mi a véleményetek róla? (Angelina Jolie)

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok róla, mint

1. színésznő

2. magánember

3. anya (mármint, amit a média láttat!)

4. házastárs/ élettárs

A válaszokat előre köszönöm!

2014. jan. 4. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

1. Sok szemtében is szerepelt, nem kimagasló színész, de nem tőle függ egy film sikere.

2. Nem ismerem személyesen, erre nem tudok válaszolni.

3. Túl kevés információ van, és erősen megkérdőjelezhető az egész. A múljta nyilvánvalóan nagyon kihat rá, de szerintem tlejesen elfogadható, ahány ház, annyi szokás.

4. Nem vagyo ka házastársa/élettársa, így erről sem tudok nyilatkozni.

2014. jan. 4. 23:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen, persze sok kérdésre csak a látszat alapján lehet válaszolni...
2014. jan. 5. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Nem igazán szép és semmi maradandót nem alkotott az én számomra.

2. Magánemberként nem igazán tartom hitelesnek a megmozdulásait. Számomra nem igazán egy megnyerő jelenség.

3. A médiumok szemszögéből nézve itt is olyan kép van kialakítva róla tudatosan, hogy minta anya és szülő. Bár szerintem ez is csak kirakat jellegű.

4. Élettársként nem hiszem, hogy olyan nagy élmény lenne, mert "szegény" 37 éves létére úgy ki, mintha 56 éves lenne, nevezetesen sovány, és nem igen ad magára. Én ha férfi lennék biztosan még bottal sem nyúlnék hozzá.

2014. jan. 5. 10:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm a válaszaidat, de azt nem értem, hogy "nem ad magára"... Szerintem a soványsága ellenére nem csúnya.
2014. jan. 5. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
4/4. Nem ad magára számomra azt jelenti, hogy igénytelen magával és a rajongóival is szemben. Csúnya sovány, kilátszik a csontja és mindig feketébe jár.
2014. jan. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!