Srácok, mit tennétek Demi Lovatóval, ha egy napra összezárnának vele benneteket? (Singularity :D)
Rengeteg Demi Lovatós kérdést láttam az elmúlt napokban, "Szerinted szép?" "Neked bejön" és társai, gondoltam, megkérdezem, hogy ha lehetőségetek adódna, mit csinálnátok vele. Kikötés, hogy a sminkjét az összezárástól kezdetétől számított pár órán belül lemosná!
Véleményem szerint a hölgynek jó hangja van, viszont egy seggállú trampli démoni vigyorral. Én legszívesebben elénekeltetnék vele pár számot mindkettőnk örömére, utána kitakarítanánk a házat.
Singularity, látom sok vele kapcsolatos kérdéshez hozzászóltál, ezért különösen Neked szól. :DDD
22/F
dr. Heartattack
Neked csak azért jön be mert Borsó is szereti! :D
Hmm, hát jó kérdés. Attól függ, hogy a bezárás előtt mikor ettem utoljára. Ha régen akkor a kannibalizmus sem kizárt.
De valószínű úriember lennék, megkérném, hogy énekeljen egy altatódalt és átaludnám a napot.
Amúgy nem konkrétan a nő idegesít (bár tény, hogy egyáltalán nem tetszik), hanem az a tömérdek, napi 15-20 kérdés ami egy időben folyton róla volt kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!