Kinek mi a velemenye a ByTheWay csapatrol? Szerintem nagyon tehetsegesek es jol neznek ki.
Szerintem gyenge One Direction utánzatok.
Nincs rossz hangjuk ha együtt énekelnek(!), de nem is jók, csak átlagosak. Amikor külön énekelnek, a duci gyereken kívül az összesnek sz.a.r hangja van.
Kinézetre esetleg az a külföldi néz ki valahogy ( de csak ha a stylis-tek rendesen felöltöztetik.
Nem értem, mit lehet annyira szeretni rajtuk, elég felejtősek, hogy szalonképesen foggalmazzak
haha első megmondta...majd jönnek a "véjjerek" minnyá védeni...igaz. nincs ezekben semmi tehetség. kellett hozzájuk egy stylist, meg egy kis felkészítés, és hidd el, ask.fm-en 20 ilyen 4es csapatot ki lehetne választani...még válogatni se kell...
inkább az a trendkövetés a szánalmas, ami megy. oké, van egy One Direction...legyen, nem érdekel.
de minek kell a magyaroknak is beállni a sorba, és generálni egy teljesen megeggyező fiúbandát?
semmilyen kreativitása nem látszik a magyaroknak itthon.
az, hogy az attraction meg ott angliában szintén világhírre tett szert, egyből be kell nekik nyalni. amikor itt voltak csiszben, akkor meg elküldték őket...
el bírnám képzelni, hogyha az idei xfaktorosokból valamelyik másik zenekar szerencsét próbálna, akit már a selejtezőbe kilőttek, mert nem elég "vándájreksönös" pl szintén a brit xfaktorban, és döntőbe jutna, mekkora büszkesége lenne az rtl klubnak, hogy igen, ők magyarok, a mieink...
1. mentornak nem jelentkezni kell, hanem választják őket..:D
2. a mentorok csak szerepet játszanak, már több éve köztudott, hogy az x-faktorban nem a tehetségek jutnak tovább, csak felkeresnek olyan embereket, akik jól eladhatóak...szóval még mielőtt azt gondolnád, hogy semmi kapcsolat nincs köztük, és a 1D között, akkor tévedsz. voltak sokkal jobb csapatok, akik esetleg még hangszeren is tudnak játszani...na az a tehetség...nem az, hogy jól néz ki, és a tinilányok odavannak értük...
Szerintem nagyon szép hangjuk van főleg Bencének,de mindegyiknek más stílus.Én is úgy gondolom,hogy külön-külön nem sok esélyük lett volna,de így együtt jól kiegészítik egymást.
Szerintem még jól is néznek ki.:))
Legjobbak! <3
wayer szív,wayer lélek,wayer leszek amig élek!!!!^^
Előző!
Első vagyok!
És ez a szíves lélekes mondás úgyvan: Belieber szív, Belieber lélek, Belieber leszek amíg élek!
Ha már ennyire nagy rajongó vagy, találj ki egy sajátot a bájdövéjednek!
Amúgy én is lány vagyok, és nem értem, hogy miért mondják azt rájuk, hogy jó pasik. Mindegyik elég selejtes......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!