Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tudnátok olyan gátlástalan...

Tudnátok olyan gátlástalan nők lenni - mint pl. Angelina Jolie -, aki nem néz semmit csak a kiszemelt férfit, annak ellenére, hogy az már házas és gyerekei is vannak?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy riportot Jennifer Aniston-nel és elgondolkodtam azon, hogy tud az olyan ember nyugodtan létezni, mint pl. Jolie, aki tönkre tett egy csomó kapcsolatot és házasságot (Cage-Presley, Aniston-Pitt).

2013. dec. 25. 15:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
1- Az ilyen ösztön lény nőkre van jelző is. Igen lehet a férfi is hibás, de a nő is az. Ami pedig azt illeti, hogy mit mondanak róla sehogy sem fedi a valóságot. Se nem tehetséges és még szépnek sem mondható. Lisa után utána kell ásni mindennek és Ő sokkal inkább szerethető, mint ez vékony "nő". Anno Jolie arra fogta gátlástalanságát, hogy az apja 6 éves korába elhagyta őket. Anno mikor Elvis meghalt Lisa ott volt nála és látta az apja holttestét és mégsem lett olyan, mint az előző. Szóval szerintem elég gáz, hogy anno belemászott mindenhova és utána pedig mátírként jár-kel.
2013. dec. 27. 22:34
 12/20 A kérdező kommentje:

Sajnos mi sem általánosabb, mint hogy a bujálkodás kiöli az ember szívéből a szánalmat; hatása rendszerint eldurvító; talán a lélek fásul el az érzékek örökös tobzódásától, talán az idegek rendszere tompul el a sok durva behatástól, annyi mindenesetre bizonyos, hogy a megrögzött paráznák vajmi ritkán könyörületes szívűek.

Donatien Alphonse Francois de Sade

2013. dec. 27. 22:46
 13/20 A kérdező kommentje:

A házasságon kívüli kapcsolat miatti válást nagyon meg kell fontolni. Megbízható statisztikák alapján egyértelmű, hogy az esetek csak 15 százalékában (!) lesznek valódi partnerek (házasságban vagy tartós együttélésben) azok, akik miatt sor kerül a válásra.

Alfons Vansteenwegen

2013. dec. 27. 22:47
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Az ember nem "egyszersmindenkorra ilyen, és semmilyen más nem lehet", hanem "mindig másmilyenné is válhat", és ha elvitatnánk tőle ezt a másmilyenné válás képességet - még akkor is, ha bűnt követett el, az odavezetne, hogy akkor a magunk részéről mi is bűnt követnénk el.

Viktor Emil Frankl

2013. dec. 27. 22:55
 15/20 anonim ***** válasza:
39%

Mi az, hogy "lopja a boldogságot"? És az, hogy "reklámozza a gyerekeit"? Ezeket örülnék, ha kifejtenéd!

Nem tudom, hogy mire fogja Angelina a múltbéli tetteit... De ez az apás hasonlat nagyon gáz volt!

És mi az, hogy "lehet a férfi is hibás"? Hát persze, mert úgy gondolom, hogy legalább ugyanúgy jelen volt, mint Angelina. És valamiért csak képes volt Cage is megtenni. Biztosan azért tette, mert annyira fantasztikus kapcsolatban élt... Na hagyjuk már!

"Szerethető": na még ez volt nagyon jó! Kinek ki a szerethető? Ugye, ez a kérdés? Mert nekem például Angelina gyerekei közül bármelyik szerethetőbb és aranyosabb mint, Lisa Marie Presley összes gyereke! Na ennyit a "szerethető/bb" dologról! (Pont úgy mint a szépség!) És bármilyen hihetetlen nekem Angelina igenis egy őszinte ember. Szerintem nagyon szereti a gyerekeit és Brad-et. Most, hogy nincsen körülötte felhajtás, mert nem ad rá okot, vannak akik a múltban keresnek és hír hiányában ezt próbálják meg előhozni, csak azt nem értem, hogy MIÉRT?!

2013. dec. 27. 22:59
 16/20 A kérdező kommentje:

Lisa az, aki nem reklámozza magát és a Presley family. Lisa gyerekei csodálatosak. Jolie 3/4 évig bujkált Pitt-tel és nem vállalta fel a kapcsolatát. Nem állt Jennifer elé. Ugyan ezt tette Cage-gel és Colin-nal is, akinek akkor volt terhes az élettársa. Szóval az ilyen gáz. Lopott boldogság = 3/4 év, vagyis nem letisztázott dolgokban együtt lenni. Nem azt mondom, hogy baj ha vkinek vki megtetszik, pl. Latinovits-Ruttkai...., hanem az a baj, ha ez sorozatos.

http://www.youtube.com/watch?v=EFKuhU5Cxok

http://www.youtube.com/watch?v=E47UM4ES3HA

2013. dec. 27. 23:07
 17/20 A kérdező kommentje:
Pitt-et elégé lelakta. Pitt pedig mindig alázza a volt feleségét. Ez is gáz. Elvis anno, mikor elhagyta Pricilla soha nem alázta a volt feleségét, hanem tisztelte. Pitt Elvis lábnyomába soha nem fog érni...
2013. dec. 27. 23:10
 18/20 A kérdező kommentje:
2013. dec. 27. 23:11
 19/20 anonim ***** válasza:
39%
Te mikortól számolod ezt a Jolie 3/4 évet? Csak mert 2005-ös a Mr és Mrs Smith, melynek forgatásán jöttek össze majd 2005 januárjában elvált Jenniferttől és 2006 májusában megszületett Shiloh (az első közös gyermekük). Ezt akár hogyan számolom nem 3/4 év. Nem egy közös képet készítettek róluk ez idő alatt és Shiloh születése előtt is már jóval megjelentek rendezvényen együtt. Pusztán nem tartottak sajtótájékoztatót. Egy ideig tényleg próbálták titokban tartani, addig míg Brad elvált. Én egy kicsit sem bánom, hogy kiáll Agelina mellett és elmondja, hogy nem csak Jennifernek volt rossz!
2013. dec. 27. 23:31
 20/20 anonim ***** válasza:
53%

Bocsi,bocsi,bocsi! Nic és Angelina soha nem voltak együtt!!!

Cage maga nyilatkozta,hogy közte és Jolie között soha nem volt semmi,pletyka volt az egész!

2014. aug. 5. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!