Szerintetek miért sírta el magát ma Tabáni István? Egyébként én is megsírattam, piszok jó a hangja a csávónak.
Szerintem emlékek törtek elő belőle. Úgy megsajnáltam csórit, kijárt volna neki ott és akkor egy naaagy ölelés ^^
Amúgy én nem tudok szavazni, diccspéz a telón :/
Nekem is nagyon tetszik amúgy a hangja, nagyon jól nyomja, bár én inkább BadBoyz párti vagyok, értelemszerűen. :D
Azért hajrá mindegyiknek! ^^
Már megtettem!!!!Vagy százszor.Már csak egy olyan embert kellene találni aki kifizeti a telefonszámlámat.
Szerintem azért sírta el magát mert most fogta fel hová került ő egyszerű ember.
Szurkolok neki,hogy Ő nyerjen és annak,hogy utána is EMBER maradjon,nem úgy mint az eddigi nyertesek.
(És még jó pasi is)
Nekem is nagyon tetszett… szerintem is piszok jó, amit csinál.
És az első válaszolóval értek egyet, szerintem is a múltbéli emlékek azok, amik sírásra kényszerítették. Hatalmas dolog volt, mindaz, amit ő végigcsinált odafent a színpadon. Csodás dalt választott, bár sose hallottam még, őszintén a szívemhez szólt, és én is megsirattam.
Ott a színpadon, könnyek között nagyon megérdemelt volna egy hatalmas ölelést!
Szurkolok neki a továbbiakban is. Nekem ő a kedvenc…
17/L
Utolsó kettőnél ott a pont. Egyetértek, tiszta szívemből remélem hogy ő nyeri meg, szerintem megérdemelné. És ha ölelést nem is kapott, 36 pontot minimum megért volna az előadása, sőt ha rajtam múlik 40et kapott volna... hiszen nagyon szűken bántak a pontokkal. Az, hogy ennyire meghatódott szerintem csak emelt a szinvonalon, ez is mutatja mennyire beleéli magát abba amit énekel.
És szerintem is nagyon jó pasi:)
HAJRÁ ISTVÁN, én is kérem hogy szavazzatok, romániából én nem tudok:(
Egyetértek az előttem szólókkal! Nekem is Ő a kedvencem, remélem Ő fogja megnyerni. A végén én is elsírtam magamat... ÉS, nem tudom melyikőtök írta, de én is megöleltem volna :)
Neki szorítok, Neki adom az smseket!!!
15/L
Én is IMÁDOM! És küldtem SMS-t is. Eddig soha nem küldte senkire. :-) Biztos az emlékek elő törtek belőle. Nekem se tetszettek a pontok amit kapott!
Csodálom hogy nincs senkije jó pasi! :-)
Hajrá István! Szeretünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!