Mi a véleményed Bochkor Gáborrol, Boros Lajosról és Voga Jánosról (Bumeráng Team)?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 20:24
1/10 anonim válasza:
Nagyon birom őket. Viccesek és sokat lehet nevetni.
Vagyis csak lehetett:( De remélem majd visszatérnek.
2/10 anonim válasza:
Csak néhányszor hallgattam bele, de nekem az ő humoruk nem tetszett, nekem az nem vicces. De nem is hallgattam, akinek tetszik, hallgassa.
3/10 anonim válasza:
Nekem bejött ez a társaság,évekig hallgattam őket.Talán egy kicsit többet gusztustalankodtak,a kelleténél,de elviselhető volt azért.Nem szentek,de páratlan egy társaság,az biztos,hogy a nyomukba nem érhet egyetlen reggeli műsor sem.Szerda óta feszülten járkálok a lakásban reggel,tekergetem a rádiót,nagyon hiányzik a megszokott műsorom.Nem gondoltam,hogy ilyen rossz lesz.:(
4/10 anonim válasza:
Nincs véleményem róluk. Sosem hallgattam Slágert...
5/10 anonim válasza:
Ahogyan a Bochkor is mondta : Ő(k) a rádiózás Istene(i)!!!
7/10 anonim válasza:
Öregeknek? miért??? ha már végighallgattál volna legalább 1 Bumerángot, akkor nem mondanál ilyet. Nagyon is fiatalosak, és tényleg BÁRMILYEN témához hozzá tudnak szólni, sőt! Rengeteget röhögnek-velük együtt persze én is, mi is, -, de amikor mondjuk a Sláger Angyalról volt szó, tudtak komolyak is lenni, ja és vannak statisztikák is, hogy nem a 70-tő fölfelé korosztály a célközönség. Bár attól függ, neked ki számít öregnek. Ha 10 éves vagy, megértem, hogy a 30 már öregnek számít... Amúgy meg várom vissza Őket!
8/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a humoruk, 25 évesen talán fiatalnak mondhatom magam. Nem egyforma az emberek ízlése, nehogy már ez baj legyen. Nekem más humor jön be, az ő stílusuk nem. Tévedés ne essék, nem is hallgattam őket, csak néhányszor belehallgattam vagy azért, mert kíváncsi voltam, vagy azért, mert valahol ez ment, és épp ott volt dolgom.
10/10 anonim válasza:
Mi okból keresnek napi 4-5 óra munkáért milliókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!