Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményed Bochkor...

Mi a véleményed Bochkor Gáborrol, Boros Lajosról és Voga Jánosról (Bumeráng Team)?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 20:24
 1/10 anonim válasza:
88%

Nagyon birom őket. Viccesek és sokat lehet nevetni.

Vagyis csak lehetett:( De remélem majd visszatérnek.

2009. nov. 21. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Csak néhányszor hallgattam bele, de nekem az ő humoruk nem tetszett, nekem az nem vicces. De nem is hallgattam, akinek tetszik, hallgassa.
2009. nov. 21. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem bejött ez a társaság,évekig hallgattam őket.Talán egy kicsit többet gusztustalankodtak,a kelleténél,de elviselhető volt azért.Nem szentek,de páratlan egy társaság,az biztos,hogy a nyomukba nem érhet egyetlen reggeli műsor sem.Szerda óta feszülten járkálok a lakásban reggel,tekergetem a rádiót,nagyon hiányzik a megszokott műsorom.Nem gondoltam,hogy ilyen rossz lesz.:(
2009. nov. 23. 15:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs véleményem róluk. Sosem hallgattam Slágert...
2009. nov. 24. 17:47
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Ahogyan a Bochkor is mondta : Ő(k) a rádiózás Istene(i)!!!
2009. nov. 24. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
Jók de az öregeknek való
2009. nov. 24. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Öregeknek? miért??? ha már végighallgattál volna legalább 1 Bumerángot, akkor nem mondanál ilyet. Nagyon is fiatalosak, és tényleg BÁRMILYEN témához hozzá tudnak szólni, sőt! Rengeteget röhögnek-velük együtt persze én is, mi is, -, de amikor mondjuk a Sláger Angyalról volt szó, tudtak komolyak is lenni, ja és vannak statisztikák is, hogy nem a 70-tő fölfelé korosztály a célközönség. Bár attól függ, neked ki számít öregnek. Ha 10 éves vagy, megértem, hogy a 30 már öregnek számít... Amúgy meg várom vissza Őket!
2009. nov. 25. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Nekem nem tetszik a humoruk, 25 évesen talán fiatalnak mondhatom magam. Nem egyforma az emberek ízlése, nehogy már ez baj legyen. Nekem más humor jön be, az ő stílusuk nem. Tévedés ne essék, nem is hallgattam őket, csak néhányszor belehallgattam vagy azért, mert kíváncsi voltam, vagy azért, mert valahol ez ment, és épp ott volt dolgom.
2009. nov. 25. 22:16
 9/10 anonim válasza:
50%
Nekem se jönnek be....
2009. nov. 25. 22:36
 10/10 anonim válasza:
Mi okból keresnek napi 4-5 óra munkáért milliókat?
2010. ápr. 22. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!