Justin Bieber mikor jön legközelebb Magyarországra?
Figyelt kérdés
Valaki tudja hogy Justin mikor jön legközelebb Magyarországra?..és még azt hogy valaki volt Most ebben az évben a koncertjén??? (lécci értelmes válaszokat!)2013. nov. 9. 19:59
11/22 anonim válasza:
A végén betámadnak a Belieberek. :D Én nem mondtam, hogy ne szeresse, csak azt, hogy remélem nem jön. Miért kell felkapni a vizet? Normálisan is reagálhattál volna.
12/22 A kérdező kommentje:
Már bocs de sztem pont hogy normálisan reagált...ha előbb olvastam volna ezeket én ennél durvábban oltottalak volna le.......hát akkor mi van ha sokba kerül, én akár egy milliót is kiadnák érte!!!!
2013. nov. 10. 20:18
14/22 A kérdező kommentje:
Mi vagy te egy helyes írási szótár
2013. nov. 10. 20:34
15/22 anonim válasza:
Miért kellene egyáltalán leoltani? Az az én véleményem, és ennyi.
16/22 A kérdező kommentje:
mert nekem ahoz van kedvem b*szod -.-
2013. nov. 10. 21:53
17/22 anonim válasza:
Justin Bieber ellenesek folyton beszólnak
18/22 A kérdező kommentje:
vettem észre..:/
2013. nov. 10. 22:31
19/22 anonim válasza:
Értelmes válasz volt. Gratulálok :) Ennyit tudtok.
20/22 A kérdező kommentje:
na jó ebbe most bele kavarodtam...azt se tudom kivel beszélek
2013. nov. 11. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!