Keresztes Ildikó cigarettázik?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 16:29
2/9 A kérdező kommentje:
honnan tudod ? ( már nem azért, csak ezt most tudod is vagy csak úgy ideírtad ? )
2013. okt. 31. 16:31
4/9 anonim válasza:
Igen,láttam az utcán még évekkel ezelőtt,meg hallatszik a hangján.
5/9 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írta,hallatszik a hangján sajnos. :S Kár,le kéne tennie emiatt,hiszen ő kb a hangjából él.
6/9 anonim válasza:
Cigizik bizony. :/ Én már láttam többször is koncertek alkalmával.
7/9 anonim válasza:
Hívd fel, aztán kérdezd meg tőle.
8/9 anonim válasza:
Ez már 1 éves kérdés, de gondoltam, megerősítem, hogy igen. Én zártkörű party-n vettem részt, ahol ő is ott volt, konkrétan neki szerveztünk egy meglepetést bulit, és igen, dohányzik, még azt is tudom, hogy vékony szálút. De képek is bizonyítják egyébként a neten.
9/9 anonim válasza:
Konkrétan nem is a kérdésre válaszolsz, csak próbálsz rávilágítani arra, hogy te milyen menő vagy, hogy részt vettél Ildi szülinapi buliján. Azon a bizonyos sárga ruhás bulin. ;)
Biztosan tudod a telefonszámát is, úgyis azt tanácsolta valaki a kérdezőnek, hogy hívja fel.
Nem nagy kunszt, én is láttam már, és ott bizony nem vékony szálút szívott Ildike!. ;)
Xanáta voltam. :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!