Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Szalay Ricsiről?

Mit gondoltok Szalay Ricsiről?

Figyelt kérdés

2013. okt. 27. 02:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

#10 nem azért írtam, h nincs már több ilyen ember, hanem azért, mert elférne a mai fiatalságban még jó-pár ilyen ember.

#9 voltam

2013. dec. 30. 02:19
 12/30 anonim ***** válasza:
38%

Úristen 9-es!

Először is 21 éves létedre hogy lehetsz ilyen h.ly.e??

Másodszor! Azt írod, hogy mi nem is ismerjük ezt a b.z.it és még is itélkezünk........Miért te ismered? Beszéltél már vele egyátalán? Vagy a nevén és azon a pár információn amit ask-on megoszt magáról te se tudsz róla semmit? szerintem az utóbbi. 13,5L

2013. dec. 30. 15:38
 13/30 anonim ***** válasza:
50%
#12 azthiszem, vitatható h ki itt a hülye!És te ismered őt, h ennyire leb_zizod?Mit tudsz róla te?De nem fogok egy 13 évessel vitába szállni, nem ér ennyit az egész.Büszke lehetsz magadra, h ilyenek írkálsz olyan emberről, akit véleményem szerint nem is ismersz.
2013. dec. 30. 22:41
 14/30 anonim ***** válasza:
45%
nem vagyok vele elfogult. de szeretem. kovetem. olvasom a valaszait nezegetem a kepeit stb..es nekem semmi bajom nincs vele. sooot. nagyon aranyos fiu. igen.jolnezki. esakkor? EGYALTALAN NEM HASZNALJA EZT KI! es nem ilyen lajkgyujto fassz*po. hanem egy nagyon rendes erzekeny kedves figyelmes fiu. ennyi. ha valakinek valami nemtetszik nyugodtan le lehet pontozni sz*rok ra.pa
2014. jan. 25. 19:54
 15/30 anonim ***** válasza:
18%

Nasz Dani mellett a legszerethetőbb "celeb" (inkább népszerűbb). Aranyos, kedves, nagyon jó ember.:) Igen, helyes, a haját imádom:DD Nagyon cuki:D Sosem száll el magától, nem kuncsorog lájkokért.:)

#Szalaynátor

13/L

2014. febr. 9. 18:23
 16/30 anonim ***** válasza:
89%
uccsó, ha a directionerek natornak hívják az kritizáló embereket, akkor ezek szerint te útálod a ricsit? XD lol...nem hát, nem száll el magáról, csak épp konkrétan mutogatja magát...nekem nincs ask-om, nem is volt...vajon miért? :D én is lehettem volna celeb, ha ~1 éve nagyon beleszopódtam volna az ask.fm-be, és boldog boldogtalannak válaszoltam volna a hülyébbnél hülyébb sablonkérdésekre...:D ti meg ennyiből nevezitek őt jófejnek meg aranyosnak :D élőbe meg oda se mertek menni hozzá, csak 10 méterről elkiáltjátok magatokat, hogy jujj ott van a szalay ricsi..aztán askon meg írtok névtelenül egy kérdést, hogy "ma lehet láttalak xy helyen, te voltál az?" jézusom...xd
2014. febr. 9. 18:52
 17/30 anonim válasza:
95%
# 9 21 évesen hogy lehetsz ilyen szánalmas, hogy ilyen makkarcú asszonytestű kisgyerekek után csorgatod a nyálad? csak bekamuztál egy kort igaz? fogyatékos
2014. máj. 15. 14:31
 18/30 Mr.Mechapod válasza:
71%
Iskolámba jár, valami törpe divatmajom, egy másik osztályból, nem értem mire van ekkora pofája...
2014. jún. 23. 22:26
 19/30 ricsifan válasza:
10%
oh én imádom nagyon normális és nem bukó meg semmi ilyen tudjátok ha rá keres valaki a googlen akkor az askját is nézze meg akkor jön majd rá h normális és ne csodálkoztok ha néhány utálójával bunkó ezt idézném "úgy viselkedj az embereke ahogy akarod h veled viselkedjenek"~ szóval senkinek 1 szava nem lehet Szalay Ricsi NORMÁLIS KEDVES és minden más fogják fől az emberek hogy nem a külsőről kel ítélkezni és nem hiszi magáról azt h ask celeb mert mi rajongóik emeltük celebbé Justin Bieber se a hangja és a kinézete miatt lett híres hanem a rajongói miatt okika nem maga miatt és Szalay Ricsi igen is celeb de ő ezt nem vaja be nézzétek meg néhány videóját rá fogtok jönni ne olyanok mint akik utálják sőt nyugodtan utáld de a belső miatt nem lehet utálni a külsőével semmi baj de ha tudni akarod szalay ricsit nem érdeklik az olyan F..o..p..o.k ...mint az utalói szóval betüzemle ha A G O O G L E N R Á K E R E S E L N E M T U D S Z M E G R Ó L A S E M M I T.... valaki félre informált titeket is a googlen mert szalay ricsi NORMÁLIS ezt is lebetüzöm mert úgy érzem ezt se fogjátok fel S Z A L A Y R I C S I N O R M Á L I S .....!!!!!!.....!!!!!!! FOGJÁTOK FEL ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :333 :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
2014. jún. 27. 21:47
 20/30 anonim ***** válasza:
18%

Gondoltam lepontoztok, nem érdekel mondjuk.

Csak mindenki úgy ítélkezik, hogy nagyon nem tud róla semmit. Olvasnátok a válaszait askon (nem egyet kettőt, hanem sokat...) néznétek a videóit, és kicsit rájönnétek, hogy nincs tökéletes élete, nem páwa, hanem egyszerűen egy rendes, szerethető fiú, aki tényleg jó ember. Van felhajtás körülötte, de nem szállt el a népszerűségtől, ugyanúgy jó arc, nem flegmázik, és aranyos tényleg. De nem, rögtön ugye meglátjátok: Szereti Justint? Van stílusa? Más a haja mint a többi fiúnak? Lányok ezrei imádják? Több ezren követik közösségi oldalakon? Csak is b..zi lehet. Ez az ítélkezés felette elég rosszindulatú dolog... mindegy. És nem csak gy.ökér rajongói vannak, akad köztük sok értelmes is...

2014. jún. 28. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!