Manapság mennyire találod vonzó szexisnek Britney Istennőt?
Figyelt kérdés
Anno fél karját adta volna minden tini egy éjszakáért vele. Nyílván a sok drogbotrány meg az idő megkoptatta szexepiljét, de mennyire ?
2013. okt. 22. 00:54
3/13 anonim válasza:
Semennyire.
Régebben is inkább Shakira érdekelt volna.
5/13 anonim válasza:
Ezzel nem is vitatkozunk parasztlány :D
6/13 anonim válasza:
azert vedd mar azt is figyelembe h 2x szult, es olyan dolgokon is atment amibol nem sokan tudnanak ugy kilaballni mint o. A korahoz kepest meg mindig jo no, de megneznelek teged is ha ilyen konnyen fikazol masokat.
7/13 anonim válasza:
Kinek ki az istennő :D
Nekem speciel barátnőm jelenti az istennőt :)
Mikor láttam a kérdést reméltem nem britney spearsrol van szó :D de még is
Szerintem mára már egy kikopott tágpin@jú, vénqrva :D
Ehj pedig régen tényleg milyen jó pics.@ volt...
8/13 A kérdező kommentje:
Pontosan erre céloztam, hogy nno fiatalon, mindenki élt halt érte, halálosan szerelmes volt bele a fel karját odaadta volna egy estéért vele. Ma meg öregen senkinek sem kell semmire sem ?
2013. okt. 22. 01:45
9/13 anonim válasza:
egy 32 éves ember mióta számít öregnek? szerintem még mindig bombázó!
10/13 anonim válasza:
Britney mindig is gyönyörű volt, és most is az.Akkor fikázd, ha te is átmész azokon a dolgokon mint ő.2 gyerek, válás, emellett a folyamatos koncertek alatti stressz,hogy ő mindig jó legyen, és ez csak a tizede. Nem hiszem, ha Te ezeken átmész még mindig ilyen szép leszel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!