Mi ösztönöz egy Szinetár Dórát vagy Bereczki Zoltánt arra, hogy egy ilyen Sztárban sztár műsorban részt vegyen?
Figyelt kérdés
a magánéletük, a házasságuk, a válásuk a médiában zajlottak, de ezt ők így is akarták, de én nem is értem? A pénz miatt, mást nem tudok elképzelni
és akkor ott ülnek a sztárban sztárban az egyik a felső, a másik az alsó kanapén..
2013. okt. 18. 20:19
2/7 anonim válasza:
pontosan. pénz. szerintem valamiféle szerződéssel is állnak a tv2-vel. legalábbis megfigyelhető, hogy tökmind1 milyen műsorról van szó, megvannak azok a celebek(bár ők talán egy kicsivel többet letettek már, mint egy sima celeb), akik úgy ki vannak választva, aktívban akármilyen téma van, mindig rá lehet valamelyikre húzni, hogy kapcsolódik hozzá stb.
3/7 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, szerintem ez abszolút nem gagyi műsor, örülök,hogy végre van valami jó is a tv-ben. 21L
4/7 anonim válasza:
így tudatják, hogy még élnek, reklám nekik és gondolom, szerződésben állnak a csatornával, muszáj nekik
5/7 anonim válasza:
nekem úgy tünt h jóban vannak, az elején egymás mellett ültek.
6/7 anonim válasza:
Lehet, h jó mulatságnak tartották, ha meg tényleg volt már régebben is szerződésük, akkor meg ott a válasz, de lehet, hogy tényleg mert jó murinak tartották. Amúgy szerintem az is, én szeretem:)
7/7 anonim válasza:
*Ja és szerintem amúgy barátok maradtak, sztem nem úgy váltak el, hogy utálják egymást, szerintem örülnek attól még egymásnak, csak a kapcsolatuk nem működött úgy, ahogy szerették volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!