2/10 anonim válasza:
Ez egy elég ostoba primitív állat kérdés volt. Nem azért, mert nem lehet megkérdezni, hanem mert kilóg a lóláb, hogy csak búzizni akartál egyet.
4/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, a jobberek heti megbeszélésén kellene fölvetned ezt a kérdést.
Ott egész biztosan értő közönségre találsz!
5/10 anonim válasza:
Őszintén. Ugyan nem vállalod a neved, de mivel ez már napi rendszerességgel van kiírva kérdésnek, elmondható hogy szerelmes valaki belé ;)
19/F
6/10 anonim válasza:
Szerintem biszex,nem vallott be semmit.Vagy te első,hallottad,hogy azt mondja,hogy meleg vagyok.?...E
8/10 anonim válasza:
A bulvár sok mindent ír,te elhiszed?!De ha meleg se érdekel,mert nagyon megjátszós.:D
9/10 anonim válasza:
nem meleg!! tuti hogy bisex !mashol irtak is h egy novel lattak aki a baratnoje meghat nem is tudom szentem inkabb bisex!es sehol nem is nyilatkozta..majd ha az o szajabol hallom akkor elhiszem!ha meleg lenne szerintetek nemlenne par kep a googelon h epp lesmacizik egy masik pasit? tuti h a sajto amr elkapta volna egyszer ketszer...
10/10 anonim válasza:
Biszex.
Nem, sosem fog olyan kép megjelenni a sajtóban, hogy civilben lesmaciz egy férfit vagy egy nőt. A 4 fal között éli a magánletét, ami teljesen rendben van.
(Kivétel a Hernádi Juci, mert anno ők mindig szájrapusziztak, Heti Hetesben is volt egy ilyen, meg találhatók ilyen képek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!