Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tóth marcell vélemény? SOS!!

Tóth marcell vélemény? SOS!!

Figyelt kérdés

#X-Faktor #tóth marcell
2013. okt. 8. 17:17
1 2
 11/19 panndo ***** válasza:
60%
Nagyon rossz volt az X-faktor első élő adásában!
2013. okt. 15. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:
olyan beképzelt fejet vág, hogy legszívesebben pofáncsapnám...egy beképzel,t. öntelt kis kölyök, semmi keresnivalója nincs a műsorban, főleg hogy még hangja sincs...az Impossible-t begyakorolta a válogatóra azt' csókolom, ennyi volt a nagy tudás
2013. okt. 15. 15:34
 13/19 A kérdező kommentje:
UTOLSO 2: szerintem egyaltalan nincs igazatok!!!! amugy meg az a kicsi nagykepuseg mindenkiben benne van. azmeg hogy onelegult fejet vag...van miert.
2013. okt. 15. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:

na kedves kérdező, fejtsd már ki bővebben azt a részt, hogy: 'önelégült fejet vág...van miért'

kíváncsi vagyok mivel érvelsz.

2013. okt. 15. 22:05
 15/19 A kérdező kommentje:
17evesen leenekelte a tobbieket. kiallt a szinpadra ilyen fiatalon es nagyon jol enekelt. nagyon jo hangja van egy tehetseges enekes. es egyebkent nagyon jol nez ki. ha valaki igy nezne ki mint o es ennyi lany rajongana erte kivancsi lennek hogy mennyire lenne nagykepu.
2013. okt. 17. 20:02
 16/19 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem akkor se lenne joga nagyképűsködni, ha történetesen "leénekelte" volna a többieket.Ám nem tette ezt.Szerintem nem kellett volna tovább engedni, nem csak nagyképű, hanem (mint azt a mentora Gabi is megmondta) lusta is.
2013. okt. 18. 21:09
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

ha ennyire el vagy ájulva tőle, akkor te nem sok jó pasit láttál még az életedben....

az meg,hogy leénekelte a többieket...na hagyjuk már.

az ilyen kis tiniknek, mint te kedves kérdező, köszönheti hogy továbbjutott, de csak azért mert 'jól néz ki.' naja.

2013. okt. 19. 17:08
 18/19 A kérdező kommentje:
utolsook!!! igen marci jol nez ki! de meglehet nezni hany no(nem tini) mondja ezt rajtam kivul. es egyaltalan nem azert jutott el eddig mert jol nez ki. az egy plusz.o legalabb jol nezki ha kiall a szinpadra. o tehetseges igenis!!!!nagyon!!!csak meg fiatal volt a tobbiekhez kepes!ennyi. amugy meg nemtudom hallottatok e parbajdalat!vilagszinvonaaa!!! meg mennyi erzelem.
2013. okt. 24. 21:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Helyes srác,nagyon jó hanggal! Imádom! :))
2013. okt. 25. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!