Alfoldi Robert tenyleg meleg?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 21:13
11/26 anonim válasza:
eddig egy biztos információ sincs róla, így nem tudhatjuk
de nem mindegy? ő volt az utolsó színházi vezető, aki nem nyalta ki a fölé tartott segget... de mostmár mindegy
12/26 A kérdező kommentje:
Kar,hogy vannak itt olyan emberkek,akiknek annyira szukos a szokincse,hogy egy szo melle egyetlen egy jelentest tudnak kapcsolni..
2013. okt. 7. 21:17
13/26 anonim válasza:
Ne már,hogy meleg!
Egy világ dőlt össze bennem...
14/26 anonim válasza:
Én speciel tudom, mit jelent még az h meleg, de szándékosan kerülöm az idióta polkorrekt kifejezéseket.
15/26 anonim válasza:
# 11: De, már felvállalta. Egy mostanában megjelenő könyvben coming outol. De amúgy is lehetett sejteni...
18/26 Sir Sarcasm válasza:
Nekem eszembe sem jutott, hogy az lenne. A beszéde kicsit b_zis, de úgy rémlett, hogy van felesége.
19/26 anonim válasza:
Szerintem igen, de ezt csak ő tudhatja meg aki közel áll hozzá:) viszont én nagyon bírom, jó fej és tehetséges. színház óta nem tudom mi van vele
20/26 anonim válasza:
11es vagyok
ok, akkor lemaradtam róla, a véleményemen akkor sem változtat:)
bár az István a király zenéjét nagyon elbszta, de a politikai mondanivaló azért eléggé odatett benne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!