Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Uri Geller egy jedi vagy...

Uri Geller egy jedi vagy Magnetto távoli rokona?

Figyelt kérdés
2008. júl. 5. 05:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

előadóművész. Állítása szerint temészetfeletti pszichikai képességekkel rendelkezik.Gellert televíziós szereplései tették híressé, melyekben állítása szerint paranormális képességeit – pszichokinézis, dowsing, telepátia – használta. Repertoárjában többek között kanálhajlítás, eltakart rajzok leírása, órák manipulálása szerepelt. Geller elmondása szerint ezen mutatványokat akaratának és elméjének ereje segítségével viszi véghez. Kritikusai demonstrálták, hogy mutatványai végrehajthatók bűvésztrükkök és illúziók segítségével.

Egyiknek sem a távoli rokona.Habár ez a kanalas dolgot a tévén még nem próbáltam ki de szerintem csak sima trükk az egész.

2008. júl. 5. 11:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Bizonyított tény hogy megmagyarázatlan képessége van.
2008. júl. 6. 03:55
 3/6 anonim ***** válasza:
....Úr a hamis a Világban....!
2008. júl. 7. 15:36
 4/6 anonim válasza:
Egész egyszerűen egy bűvész.semmi több.
2008. aug. 13. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:

"Bizonyított tény hogy megmagyarázatlan képessége van."

Bizonyított tény? Na mesélj, ki és hogy bizonyította? Az összes ún. varázslatát, de még különbeket is megcsinálják a jobb bűvészek.

Még nekem is sikerül néha kanalat hajlítani, pedig nekem nagyon nincs kezem az effélékhez.

Az ilyen "tv-ről lerepült a kanál" dolgokhoz pedig nézz utána, mit jelent a rezonanciafrekvencia... :P A fizika sokkal meglepőbb dolgokra képes, mint azt a legtöbb ember el tudja képzelni.

2008. aug. 13. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a legutóbbihoz......Pöcsök vagytok....
2008. aug. 15. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!