Tényleg ő lenne "A Nő"?
Figyelt kérdés
Sokan őt tartják a világ leggyönyörűbb nőjének, akiből árad az erotika, bájának és kisugárzásának nem lehet ellenállni.
2013. szept. 30. 09:50
2/19 anonim válasza:
A nő mindig az akit a párodnak tekintesz, akit szeretsz!! Nincs nála szebb vagy jobb ;)
3/19 anonim válasza:
Szép nő... de nekem a párom a legszebb és ő neki nem tudok ellenállni! Ez a nő amúgy mű... mű cici! Amúgy láttam már szebb nőt is a sztárok közül!
25f
4/19 anonim válasza:
jò nő az tény de biztos van jobb is
5/19 anonim válasza:
Jó messze van a világ legszebb nőjétől.
6/19 Feke88 válasza:
Ki ez a zsírdisznó? Már hogy lenne a világ leggyönyörűbb nője???
Erotika? Pff.. Bottal sem piszkálnám meg azt a botot, amivel megpiszkálták.. Milyen perverz állat közösség az, amelyik ezt a világ legszebb nőjének nevezte ki??
8/19 anonim válasza:
"Bottal sem piszkálnám meg azt a botot, amivel megpiszkálták" --->ezen besírtam :))
9/19 anonim válasza:
A 2. kép különösen jó :D
6-os.... az ilyenek miatt van egy csomó anorexiás. Zsírdisznó? Ez a nő? Nem azt mondom, hogy a világ legszebb nője, de azért legyél már egy kicsit kevésbé meleg kérlek :)
10/19 anonim válasza:
Erős női kisugárzása van, ez tény. A tekintete, meg ahogy néz. Még a képein is átjön gyakran. A Miss World-öt nyilván nem nyerné meg, de mégis sokkal nőiesebb azoknál. Olyan "van benne valami" típus. Én nem zavarnám el, annak ellenére, hogy már 49 éves, épp ma, ahogy látom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!