Michael jackson halott és élvezi? , vissza fog jönni?
Rohadjatok meg!!!
Igenis jojjon vissza, életem (és mások) legnagyobb álma is teljesulne!!
De te, kedves kérdezo, nem hiszem, hogy élvezni fogod a halálod ha a másokéval viccelodsz...
Nyugi már ^^ :)
Michael Jacksonnak, mint minden sztárnak, a saját őrültsége lett a veszte. Neki a plasztikázás. Van akinek a drog, van akinek az őrült életmód.
De Madonnának pl. az egészségmánia, állítólag a férje is azért vállt el tőle, mert megvolt melyik nap szexelhetnek. :D
"sok plasztikáztatástól elpártoltak tőle a rajongók, nem lenne rá kereslet" pfff :) azért sokat tudhatsz, ha tudod mire gondol pár millió rajongó xD.
Megjegyzem nem csodálkoznék rajta, hogy valahol boldogan él, a helyében én már rég bemutattam volna a sok irígy gyökérnek, akik mindent elkövettek, hogy tönkretegyék.
A bulvárban meg annyi baromságot összeírnak, ezt sem értem miért éheznek rá olyan sokan amikor tökéletesen tudják, hogy minden szó hazugság.
Ha valaki tényleg kiváncsi ki az a Michael Jackson, szánjon rá energiát és olvassa el a könyvét (önéletrajz). Problémás korban született, mégis a pop királyaként ment el...
Michael Jackson a világon a lenagyobb és legjobb ember/sztár volt a legnagyonn álmom valósulna meg ha visszajönne aki meg nem hiszi el hogy sok fanja volt az meg ezt nézze meg senkinek életébe nem volt ennyi rajongója: http://www.youtube.com/watch?v=dsbc3mV_kA4&feature=related
és soha nem tudja senki letagadni hogy MICHAEL JACKSON A HALLHATATLAN POPKIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!