Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan? [ lent ]

Hogyan? [ lent ]

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok Emma Watsonba! [ nem kamu ]

Nagyon szeretnék vele találkozni, ami nem lehetséges.

Szóval azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tdunák olyan autógrammot szerezni, amit 100% Ő ÍRT??

Mi a címe?? [ hol lakik ]

Mi az autógramm címe?? [ hova lehet neki küldeni leelet, ahol írnak autógrammot? ]

Már nagyon szerelmes vagyok belé, túlságosan is.

Már minden bajom van, hogy nem találkozhatok vele, és hogy nem is tudja, hogy én létezek.

Írjátok le nekem az összes létező címét, amikre tudok küldeni üzenetet!

Ez a kérdés nem kamu!

FONTOS!

2013. szept. 27. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan autogram amit ő írt alá, csak személyesen lehetséges. Az autogramcímről egy másolt kártyát kapsz, nyilvánvaló hogy egy híresség nem egy szobában ül és aláír kézzel több (száz)ezer kérést. Ebből kiindulva pedig ugyanazt kapod ingyen, ha a neten rákeresel egy aláírásra.

A másik (elszomorító) dolog, hogy a közösségi oldalakat is általában menedzsment kezeli, legfeljebb az saját amihez egy telefon kell csak, és van idejük két mondatot írni (twitter), vagy 1-2 képet készíteni és feltölteni (instagram). Olyan hogy személyes, élő skype vagy chat vagy e-mail aligha van, legfeljebb ha átvernek és valaki egy hírességnek adja ki magát. Ezeknek az embereknek be van táblázva az életük, ha van szabadidejük akkor nem a gépet fogják bújni, mint amikor valaki hazamegy iskola után, hanem pihenni.

2013. szept. 27. 16:21
 2/5 A kérdező kommentje:
és hol tudnék vele találkozni, vagy hogyan tudnám meg, hogy éppen most hol van?? Angliában vagy Amerikában??
2013. szept. 27. 16:41
 3/5 anonim válasza:

Nem tudom, hogy segít-e vagy, hogy igaz-e de szeretnék segíteni úgyhogy tessék csak ezt találtam:

[link]

2013. szept. 28. 19:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi! Ezt én is olvastam! :D

Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan tudhatnám meg, hogy milyen nagyobb eseményre fog menni [ pl.: divatbemutató, premier stb.. ]

2013. szept. 29. 12:52
 5/5 anonim válasza:
Próbáld követni twitteren mert ha még a menedzser is írja de ilyenről igazat mondana.
2013. szept. 30. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!