Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én gondolom így, hogy...

Csak én gondolom így, hogy Selena Gomez rá fog mászni majd Ross Lynchre?

Figyelt kérdés

Bocsi fanok!Szerintem Selena mindenkire rá mászik a hírnév érdekében!

Találtam is egy olyan képetm,ami ezt bizonyítja sajnos most ezt nem találom ,de leírom.

Miley és Ninck Jonaz eggyütt voltak---> Miley és Selna haverok lettek---> Ninck Selenáé lett.

Taylor S. és Talor L. eggyütt voltak---> Selena meg ismerkedett Taylor S.-el ---> Selenáé lett Taylor L.

Jazmine és Jb jártak ----> Jazmine meg ismerkedett Selenával---> és Selenáé lett Jb.

és még egy csomó ilyet tudok felhozni egyszer Naill Horanre nyomult rá.Mindít a leghíresebbre megy rá!és az R5 népszerübb és népszerübb lesz és köztük Ross a leghéresebb szerintetek nem fog majd rá szálni ,hogy híresebb legyen?

2013. szept. 15. 18:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
Utállak!
2013. szept. 21. 11:49
 12/16 A kérdező kommentje:
b*szd te vagy éves vagy 9? o.O
2013. szept. 21. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
13, de ha kiakasztanak iylen vagyok!
2013. szept. 21. 12:57
 14/16 A kérdező kommentje:
látom ha 9évesként viselkedsz ha kiakasztannak
2013. szept. 21. 13:08
 15/16 elenaEly válasza:
53%
Szerintem Selena egy nagy k***a ennyi az egész! Ha rámászik Rossra akkor botrányt csap,ezért nem,mert nem akarja a 'hírnevét' lerombolni.
2013. szept. 22. 15:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Pfuj, én nagyon utálom Selenát. TÉNYLEG igaz, hogy Kendall Schmidt-el is járt?????? Vagy ez csak pletyka???
2014. máj. 22. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!