Tesóm barátja hülyéskedett vagy tényleg meghalt Robert Pattinson Japánban?
Figyi , lehet akárkit imádni utálni... Nyugodtan leszólhatod az én kedvenceimet : David Guetta , Cascada...
Mindenkinek lehet véleménye ... Engem nem zavar.
Én azért utálom Pattinsonkát , mert egy nyálas senki aki , azt mondta , hogy az Andrássy út kész Harlem , úgy érezte magát (MAGYARORSZÁGON) mintha nem is európában lenne + azt mondta , hogy a magyarok azt hiszik mindent ők találtak ki.
Én ezért utálom , mert ökörségeket hord összevissza gondolkozás nélkül.
Gyermekkorában zongorázott, gitározott, komponált és többek között arról ábrándozott, hogy bárzongorista lesz valahol Dél-Franciaországban. Robert Thomas Pattinson ideálja az a férfi volt, akit egy nyáron a Riviérán látott.
Borostás volt, rekedt hangú és minden második refrénnél belehörpölt a whiskyjébe. Ma már legenda, hogy pont akkor kapta meg az Alkonyat-sorozat Edward szerepét, amikor már azt fontolgatta, hogy megpróbál valamit kezdeni magával a zenében és egy évig ki sem józanodik. Azóta már a Maupassant-regény alapján készült Bel Amit is leforgatta, egy részét a magyar fővárosban.
“Budapest annyira jó! Már se New Yorkban, se Los Angelesben nem merek kimenni az utcára, Pesten meg minden este lógtam valahol és a kutya se törődött velem. És olyan jó fejek a magyarok. Annyira helyesek, közvetlenek, aranyosak” – lelkesedik Robert Thomas Pattinson, aki járt a Terror Házában is.
“Elég nyomasztó hely, de egy csomó mindent megtudtam, amiről fogalmam sem volt. Az ötvenes évek és a vasfüggöny mögötti világ filmekből, könyvekből, hallomásból mindig izgatta a fantáziámat. Eredetileg történész, illetve politológus akartam lenni, csak eltérítgettek… Angolból, történelemből és nemzetközi kapcsolatokból sose volt baj velem a suliban, és ha nem csöppenek bele egy amatőr színtársulatba, politikai beszédíró lettem volna.”
A filmsztár nem volt vámpírrajongó az Alkonyat előtt.
“Egyszerűen nem érdekelt a téma. Kezdettől fogva a lehető legnagyobb merítésből próbálok filmszerepeket vállalni az Alkonyat-sorozat forgatási szüneteiben, és csak a téma fontos, nehogy beleragadjak ebbe a műfajba, mire vége lesz. Ezért vállaltam el a Bel Amit, aztán pedig azt a filmet, amit most forgatok egy vándorcirkuszról a nagy gazdasági válság idején.
Konzervatív vagyok. Mióta egy kicsit benőtt a fejem lágya, más szemmel nézem az erkölcsi értékeket. A mai világban elkel egy kis mértéktartás a szerelemben. Semmi baj, ha a fiatalok nem rohannak fejjel a falnak. Hogy ez honnan ered? A szüleimtől, akik nagyon fiatalon házasodtak és még ma is együtt vannak. Ez mindent elmond arról, hogy mit tudok a szeretetről és a szerelemről.”
Ezt nemrég nyilatkozta, úgyhogy jó értelemben mondta az egészet: (lásd.) Olyan mintha nem is Európában lennék.
Erről ennyit.
Ahogy gondolod... De azért magyar emberek fikázása...
Én hazaszerető ember vagyok és nem nagyon örülök , amikor hülye emberek okoskodnak... Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!