Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tesóm barátja hülyéskedett...

Tesóm barátja hülyéskedett vagy tényleg meghalt Robert Pattinson Japánban?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit se megijeszteni ha nem igaz! Csak én nagyon meg ijedtem!Az egyik rádióban hallotta (azt mondta)!
2009. nov. 2. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sajnos MÉGG nem... Remélem erre is sor kerül...
2010. júl. 7. 19:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát, csúfondárosak vagytok, mert vannak rajongói és utálói. Tiszteletbe tartom ezt is, azt is... De teljesen tárgytalan már ez a kérdés, biztos van nektek is olyan "sztár" akit bálványoztok. Én nem mondok senkire ilyet, pls ti se!
2010. júl. 8. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Figyi , lehet akárkit imádni utálni... Nyugodtan leszólhatod az én kedvenceimet : David Guetta , Cascada...

Mindenkinek lehet véleménye ... Engem nem zavar.

Én azért utálom Pattinsonkát , mert egy nyálas senki aki , azt mondta , hogy az Andrássy út kész Harlem , úgy érezte magát (MAGYARORSZÁGON) mintha nem is európában lenne + azt mondta , hogy a magyarok azt hiszik mindent ők találtak ki.

Én ezért utálom , mert ökörségeket hord összevissza gondolkozás nélkül.

2010. júl. 15. 17:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Gyermekkorában zongorázott, gitározott, komponált és többek között arról ábrándozott, hogy bárzongorista lesz valahol Dél-Franciaországban. Robert Thomas Pattinson ideálja az a férfi volt, akit egy nyáron a Riviérán látott.

Borostás volt, rekedt hangú és minden második refrénnél belehörpölt a whiskyjébe. Ma már legenda, hogy pont akkor kapta meg az Alkonyat-sorozat Edward szerepét, amikor már azt fontolgatta, hogy megpróbál valamit kezdeni magával a zenében és egy évig ki sem józanodik. Azóta már a Maupassant-regény alapján készült Bel Amit is leforgatta, egy részét a magyar fővárosban.

“Budapest annyira jó! Már se New Yorkban, se Los Angelesben nem merek kimenni az utcára, Pesten meg minden este lógtam valahol és a kutya se törődött velem. És olyan jó fejek a magyarok. Annyira helyesek, közvetlenek, aranyosak” – lelkesedik Robert Thomas Pattinson, aki járt a Terror Házában is.

“Elég nyomasztó hely, de egy csomó mindent megtudtam, amiről fogalmam sem volt. Az ötvenes évek és a vasfüggöny mögötti világ filmekből, könyvekből, hallomásból mindig izgatta a fantáziámat. Eredetileg történész, illetve politológus akartam lenni, csak eltérítgettek… Angolból, történelemből és nemzetközi kapcsolatokból sose volt baj velem a suliban, és ha nem csöppenek bele egy amatőr színtársulatba, politikai beszédíró lettem volna.”

A filmsztár nem volt vámpírrajongó az Alkonyat előtt.

“Egyszerűen nem érdekelt a téma. Kezdettől fogva a lehető legnagyobb merítésből próbálok filmszerepeket vállalni az Alkonyat-sorozat forgatási szüneteiben, és csak a téma fontos, nehogy beleragadjak ebbe a műfajba, mire vége lesz. Ezért vállaltam el a Bel Amit, aztán pedig azt a filmet, amit most forgatok egy vándorcirkuszról a nagy gazdasági válság idején.

Konzervatív vagyok. Mióta egy kicsit benőtt a fejem lágya, más szemmel nézem az erkölcsi értékeket. A mai világban elkel egy kis mértéktartás a szerelemben. Semmi baj, ha a fiatalok nem rohannak fejjel a falnak. Hogy ez honnan ered? A szüleimtől, akik nagyon fiatalon házasodtak és még ma is együtt vannak. Ez mindent elmond arról, hogy mit tudok a szeretetről és a szerelemről.”

Ezt nemrég nyilatkozta, úgyhogy jó értelemben mondta az egészet: (lásd.) Olyan mintha nem is Európában lennék.

Erről ennyit.

2010. júl. 15. 21:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Ahogy gondolod... De azért magyar emberek fikázása...

Én hazaszerető ember vagyok és nem nagyon örülök , amikor hülye emberek okoskodnak... Erről ennyit.

2010. júl. 16. 15:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Én haza tisztelő vagyok, szerető nem nagyon. Hisz nagyképűek vagyunk, és nincs is renben az ország...
2010. júl. 16. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!