Mi történt Larry Stylinson-nal augusztus 6-án?
Semmi,csak ami kezdetben vicc volt,mostanra sárdobálás.
A lényeg: Harry és Louis voltak a legjobb haverok a banda kezdetekor. Sok idióta és féltékeny ember pedig melegnek nevezte őket és megalkotta ezt a 'nevet'.Így nekik pont kapóra jött,hogy a banda alakulásakor nagy a népszerűség. Szóval elkezdtek ezzel viccelődni. Viszont amikor már 2 év után sem csillapodtak a kedélyek,a menedzser (Paul) kénytelen volt rászólni a fiúkra,hogy még egymásra se nézzenek... A színpadon sem olyanok a fellépések már,mint régen,nincs ölelés,annyi hülyülés... Így tett tönkre egy nagyon jó barátságot a sok álnok ember.
Tehát ezek a mezei,unalmas életű emberek feltétlen 'be akarják bizonyítani' , hogy ők egy pár és melegek. Szóval ilyeneket találnak ki.... Amit te láttál,az is egy kamu.Ha rákeresel,akkor kamu telefonhívásokban és FAKE Twitter-bejegyzésekben ''ELVILEG'' ők ketten is megerősítik. De ez mind csak kamu.
Köszönöm :)
Én amúgy nem láttam semmit, pont ezért kérdeztem, hogy mi történt
tényleg szükséges volt lepontozni. retardáltak.
első válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!