Melyik sztárokat utáljátok a legjobban?
Figyelt kérdés
Én majd megmondom az 5. válasz után!2013. szept. 1. 13:27
1/11 anonim válasza:
Kiszel Tünde, Havas Henrik, Pitbull, de őt a lehető legmélységesebb módon!
2/11 anonim válasza:
Az olyan hülyéket utálom a legjobban, akik kérdéseket írnak ki, hogy másokkal közösen utálkozzanak!
3/11 A kérdező kommentje:
Én meg az olyanokat utálom, akik nem a kérdésekre válaszolnak. Ennyit erről!
2013. szept. 1. 14:38
5/11 anonim válasza:
ciguk:
LL.Junior
Győzike
Nótár Méri
Gáspár Laci
Oláh Gergő
Bangó Margit
Bódi Guszti
Bódi Sylvi
Tóth Lüszi
Rubai Laci
Gergely Robi
6/11 anonim válasza:
Pitbull
Kiszel Tünde
Istenes Bence
Hajdú Péter
Majka
Gáspár Laci
Sebestyén Balázs
Boros Lajos
Palcsó Tamás
Kefir
Kedves Ferenc
Fluor
7/11 A kérdező kommentje:
Hát, nekem több 100-van, de akit elsősorba legeslegjobban utálok az nem más mint Ross Lynch!
2013. szept. 3. 19:41
8/11 anonim válasza:
Mivel egy hírességet sem ismerek, max csak irritálni tudnak de azt nagyon. A barátok közt egész stábja, de főleg a hanna és peti féle fiatal vonulat, Hajdú Péter, Sarka Kata ügyvezető igazgató (hogy ő miért lett az...ez jó kérdés) Kiszel Tünde, Rippel Feri, Kovács Lázár, Kovács Ákos, Sanyóca, Sebeők János, Győzike, Istenes Bence, Lilu, Buci. Talán ennyi. Külföldiek közül Angelina Jolie és Jessica Biel.
9/11 anonim válasza:
Én Robert Thicklet gyűlölöm a legjobban, valamint Justin Biebert. Az elsőt a Blurried Lines miatt, a másodikat pedig még nem is a zenéjéért, hanem a személyiségéért. Nem vagyok egy utálkozós fajta, de ők kicsapták a biztosítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!