Directionerek? Ez mi? Ezek szerkesztett vagy valódi gifek? (Lent)
Figyelt kérdés
Ezek Larry gifek és nem tudom, hogy valódi képek-e vagy csak szerkesztett:
1.
2.
3.
2013. aug. 25. 23:33
11/16 anonim válasza:
Ezeken nem ők szerepelnek, ettől függetlenül nagyon remélem, hogy ők is csinálnak ilyeneket egymással. :D Túl tökéletesek ahhoz, hogy heteroszexuálisak legyenek, és annyira aranyosak együtt. Nézz meg pár Larry Stylinson videót, és te is jobban oda leszel értük! :D Ráadásul gondolj bele, hogy a tieid sajnos nem lehetnek. Akkor viszont ne legyenek egy lányéi sem, mert az túl igazságtalan lenne.:D
12/16 anonim válasza:
nyilván nem ok gondold át a szitut: egy kamera lóg az arcukba és fel sem tűnik nekik? NEM! egy rejtett kamera?az nem csinál ilyen jó képet! meg miért smárolnának olyan helyen ahol esély van arra hogy meglátják őket?EZ SEM! akkor mi?csak annyi hogy van egy srác akinek olyan haja van mint harrynek és sok pénzért bevállalta hogy csókolózik egy másik csávóval...ezek valószínűleg profin megrendezett felvételek ahol senkinek nem látszik az arca és gifeket csinálnak belőlük azért hogy botrányt kavarjanak es a hülye rajongók és "larry stylinson" mániások bevegyék ezt a sok baromságot...és ne kezdjetek el szidni azért mert fikázom a rajongásotok tárgyát. nem őket fikázom mert ők csak próbálnak elviselni titeket akik olyan fanatikus őrültek akik az életük árán is megvédenek pár olyan embert akikről semmit sem tudnak, csupán azt amit a neten írnak róluk... azt hiszik ismerik őket és odavannak értük csak mert gödröcskéje van vagy ír vagy jó a haja vagy kockahasa van. na minden jót :*
13/16 Nóra-Dance válasza:
Ezek biztoshogy szerkesztettek mert ha ezek színre lépnének akkor vége a 1d-nek szóval szerkesztett,mert sak a Larry shipperek csinálták szórakozásból!
14/16 anonim válasza:
Oké, ti directionerek vagytok, nektek is megvan a saját fandomotok, és oké, hogy ti szeretetitek ezt a Larry Stylinson shippinget, de személyszerint én hányni tudok akkor, mikor a kedvenc bandámat ábrázolják "meleg" képeken (Thomas x Guy Manuel, daft punk slash).
15/16 anonim válasza:
14 - es vagyok. Nincs bajom a melegekkel, tényleg. Nem vagyok homofób. Én elfogadom a melegeket. De komolyan, mikor tudod, hogy nem azok, és 18+ s képeket rajzolnak devarton, háát.
16/16 anonim válasza:
hogyha ezek igaziak lennének, már a médiában, tvben, magazinokban, újságokban találkoztál volna velük. Szerintem ezek nem ők.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!