Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Directionerek! Ti hisztek a...

Directionerek! Ti hisztek a Larry-ben? (Nem bromance-re, gondolok, hanem mint. Love)

Figyelt kérdés

Ha igen, ha nem érveljetek, indokoljatok légyszi (de ne úgy, hogy a más véleményűek megsértődjenek, nem akarok shipper kontra anti-shipper vitát, légyszi)

Ami nagyon fontos:

CSAK DIRECTIONEREK ÍRJANAK!!

A válaszodat előre is köszi, puszi 

További szép napot mindenkinek :)

2013. aug. 22. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

""Drága "" utolsó válaszoló!

Látszik, hogy tudatlan , kis új directioner vagy, mert ők soha a büdös életben nem tettek ilyen megjegyzést, sőt! Louis még úgy is tett, hogy " I love Larry Stylinson".

Ülj le fiam, egyes!

2014. jan. 15. 18:50
 12/16 anonim válasza:

10 vagyok.

csak nézd meg ezt: m.youtube.com/watch?v=VtntlOdavuQ&rl=yes&gl=HU&hl=hu&guid=&client=mv-google

2014. jan. 15. 23:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Lol, picit keson valaszolok. De szerintem is szerelmesek. Rajuk kell nezni, a szemuk, gesztusaik mindent elarulnak.

Sokan mondjak, hogy modest nem tudja oket tobb mint 3 evig iranyitani őket? Miert ne tudnak? Siman megtehetik, mivel a fiuk az o irányításuk alatt van. Union J-bol egyik tag nyiltan meleg, es pontosan emiatt hagytak ott modestet...

Tobb helyen olvastam mar, hogy Elounor shipperek pofankba fognak röhögni, ha 10ev múlva kiderül, hogy Larry nem is létezik, csak egy bromance volt. Errol nekem az a velemenyem, hogy gyerekes. Imádom a fiukat, életem ertelmei, de 10ev múlva 28 eves leszek es legtobbunk 20 fölött lesz. En 28evesen nem ezzel akarok foglalkozni. Szoktak mondani, higy miattunk, Larry shipperek miatt esik szet a random. Szerintem sokkal tobb konfliktust kezdenek az elounor shipperek..

Annak ellenere, hogy Larry shipper vagyok, meg soha életemben nem "szoltam egy rossz szot sem Eleanorhoz"..

2014. aug. 21. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok :)

Így 1 év után is ugyanúgy gondolom a dolgokat és az új bizonyítékok még jobban megerősítenek a "hitemben".

Itt van ez az oldal: [link]

MINDEN le van írva :) Illetve majdnem.

Körülbelül egy hónapja Twitteren írta egy lány Harrynek, hogy ha Larry valós, akkor tweeteljen valamit az időjárásról. Pár órával később Harry ezt írta ki: "Sooo... The weather?"

Ez is egy újabb bizonyíték, amit az elounorosok nem vesznek figyelembe! Ők NEM AKARJÁK látni azt, ami valójában van!

De örülök, hogy sok ember azt vallja, amit én. Larry létezik :)

2014. aug. 22. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Larry Stylinson. Huh. Volt egy idő mikor ki nem állhattam a shipperöket. Nem is értem, hogy tudok utálni ilyen dolgokat, mivel magáukat a fiúkat is utáltam nagyjából egy évvel ezelőtt. Na mindegy. Szóval. Megvetettem a Larryseket, nem értettem miért jó nekik az, ha melegnek titulálják őket, és mindezek fejébe még shippelik is őket és nyilvánosságra hoznak szerkesztett képeket meg videókat. De az igazság az, hogy nem igazán kerülhettem el azt a részt a directionerségem folyamán, mikor valamennyire elkezdek hinni ebben. És megtörtént. Ha megkérdeznének erről azt válaszolnám hogy fogalmam sincs. Ugyanis ha összehasonlítjuk mondjuk 2011-et 2015-tel nagyon nagy változásokat látunk. Nem beszélnek már annyit és jóval kevesebbet hülyülnek. Tudom én, már nem 16 évesek, de hiányzik. Persze lehet, hogy csak elegük lett ebből a sok pletykából és ezért nem beszélnek nyilvánosan. De a kulisszák mögött lehet még megmaradt az a barátság. Még mindig inkább afelé hajlok, hogy ez szimpla barátság, de nem vetem meg a szerelmet sem. Különleges barátságuk van/volt és ilyene nem mindenkinek adatik meg főleg nen a férfiak körében. De amíg ők be nem vallják, hogy legaláb biszexuálisak én nem állítok bizton semmit. Az ő megerősítésük kell számomra.
2015. dec. 22. 23:50
 16/16 anonim válasza:

NINCS OLYAN HOGY SZERELMES LARRY. Baratok. Gondolkozzatok mar. LOUISNAK GYEREKE VAN és barátnője.

En is orulnek ha lrnne olyan hogy Larry husz akkor nem kene felnem hogy valami lannyal osszejon. (Bar ha boldog akkor vele orulok, es ha szimpi a csaj). DE NINCS LARRY

2016. aug. 29. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!