Mért tartják b*zinak a one direction tagjait?
Rosszindulatból azoktól kapják akik hobbiszerűen utálkoznak felettük, órákat töltenek a szidásukkal, csak mert nem az ő ízlésük, és nagyon híresek a fiatal lányok körében. Náluk a melegésg egyenlő egy rossz dologgal, ami miatt mindnekinek utálnia kéne őket. Pedig annak semmi köze ahhoz, hogy nem szereti a zenéjét, a kinézetét vagy szimplán a hírnevét. Annyit tudok mondani, hogy tanuljon már meg új szavakat, és ízlésesen fejezze ki a nemtetszését, vagy fogja be.
Nem szeretem őket én se különösen, de ez már komolyan idegesít :D
Egyrészt azért, mert ez lett a divat. Aki nem b*zizza őket, az máris egy tinir*banc. Sokan már csak reflexből nevezik őket melegnek.
Másrészt mert tényleg úgy viselkednek és néznek ki. A barátnő dolog egyébként semmit nem jelent.
Én nem nevezem őket melegnek, mert a nemi beállítottságuk nem ránk tartozik, a homoszexualitás pedig nem bűn. Csak sajnos annyi homofób van a világon, hogy ezt a legnagyobb bűnnek és szégyennek állítják be... Pedig nagyon sok meleg zenész van, de az identitásuk nem minősíti a munkájukat.
Nem szeretem a bandát, se a zenéjüket, de nem azért, mert melegnek gondolom őket. Hanem mert nem látok bennük tehetséget, de legfőképpen a rajongók miatt... Mert a legtöbben kislányok, akik nem bírják elviselni, ha más nem szereti az 1D-t, és iszonyú hisztiket képesek csapni. Ráadásul nem csak a média tömi a szánkba ezt a bandát, hanem ők is... Iszonyat idegesítő. Ha nem lennének ilyenek a rajongók, csöppet sem érdekelne az 1D.
Én nem tartom őket melegeknek, de azért kicsit idegesít amikor azzal hülyülnek hogy egymást fogdossák, meg most hogy Harry lekapott egy pasit. Ez csak olaj a tűzre. Az utálkozók csak még többet írnak róla, és szerintem egy bizonyos szinten nagyon idegesíti őt. De akkor miért csinálja?
Én inkább metroszexuálisoknak nevezném őket..de ez nem baj. Vannak pasik akiket idegesít hogy a barátnőjük faláról a srácok posztere tekint rájuk. A hangjuk.. öltözködésük.. A srácok nem ilyen zenét hallgatnak. Mert a 1D számai lányoknak szólnak. Én így gondolom :) amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!