Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért akarják olyan sokan...

Miért akarják olyan sokan "vissza kapni" a régi Miley Cyrust?!

Figyelt kérdés
Pontosabban miért sírnak annyian azután a lány után?

2013. aug. 16. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
nekem ez a vadabb Miley nem jön be, meg a sok botrány körülötte,remélem azért nem csúszik majd le, ja egyébként én a haján akadtam ki a legjobban szerintem borzalmas :S
2013. aug. 16. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
én régen (kb. 4-5 éve ) tiszta Hannah Montana rajongó voltam, és tökre kiakadtam hogy mi lett ebből a lányból. Mostanra kezdek megbarátkozni az új Miley-val is :)
2013. aug. 18. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
azért, mert a régi miley (bár nem egy nagy tehetség) sokkal szerethetőbb volt...az új miley egy r*banc lett (bocsánat a kifejezésért) züllött, botrányos, magamutogató és "rondahajú" ez hülyén hangzott,de mindegy...szerintem undorító lett
2013. aug. 18. 21:53
 4/10 domain03 válasza:
én a régi Mileyt sokkal jobban szerettem mint a mostanit az újal sincs sok bajom,de a haja az nagyon nem jön be,majd októberben jön az új albuma és akkor fogom eldönteni hogy mennyire jön be az új Miley
2013. aug. 19. 13:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2013. aug. 19. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem kissé erőltetettnek tűnik az új kinézetével-viselkedésével, ám lehet azért változott át stílus ügyileg mert megunta,hogy Disney - pop - bájos tinisztárnak van titulálva...ki akart törni.

sírni meg kár bármiért is, ha neki így jó akkor legyen boldog. biztosan vannak akik elpártoltak tőle, de vannak akik most figyeltek fel rá. talán vesztett, de nyert is vele.

2013. aug. 19. 23:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,mert amikor kisebb voltam én is hatalmas Hannah Montana rajongó voltam (meg van az összes évada dvd-n,ruhák,hannas dolgok stb.) De aztán az az időszak eltűnt,megváltozott és közben én is megváltoztam. Ezen nincs mit sírni,a dolgok így alakulnak. Miley már soha nem lesz az a csupamosoly,kechup-fanatikus,rózsaszínimádó kislány aki volt és ezt el kell fogadni,már én sem rajonganék érte. Felnőtt és már más korosztályt céloz meg. Szerintem sok tiniben benne van az a vadság,amit ő kiad magából. Az első száma nagyon tetszett és kíváncsian várom az albumot. *-*
2013. aug. 21. 18:20
 8/10 anonim válasza:
a 11 éves húgomat eléggé megviselte h a Disney kedvenceiből magamutogató r*banc lett...
2013. aug. 22. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Én régen rühelltem Mileyt :D még a Hannah Montanas korszakban.Olyan idegesítő volt mindene.

Most imàdom, tetszik, hogy ilyen rib.ancos és vad. Szépen lefogyott és már az arca sem olyan husi mint volt. És igen, ez a vadság sok emberben ott van.

2013. aug. 29. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:
lesz*rom magasról mileyt.
2013. nov. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!