Szerintettek jó döntés hozott Szellő István gyermekivel kapcsán?
Figyelt kérdés
Nem szeretek ilyen dolgokba beleavadkozni de nem értem Szellő István döntését.
Nem rég halt meg volt felesége 2 gyermekének annya .
És a két kicsit nem vette magához hanem rokonaira bízta mert neki a munkálya nem engedi meg,hogy magyához vegye.
Szerintem a munkát kellet vólna félre tolnia és egy olyan munkát vállalnia ami mellet tudd a gyermekeivel lenni.
2013. aug. 13. 11:33
1/1 anonim válasza:
Nem tudom mekkorák a gyerekei, de híradósként szerintem lett volna ideje velük foglalkozni. Persze, nyilván nem abból áll a munkája, hogy bemegy a stúdióba és felolvassa az aznapi híreket, de így gyakorlatilag eldobta magától a gyerekeit. Remélem csak ideiglenesen tette ezt, míg kiheveri a traumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!