Mi ez a veszteséges lett a sziget poén?
Figyelt kérdés
Tudni szeretném én is, had nevessek egy jót. Ezzel van tele a Facebook és szeretném tudni, honnan jött. Köszi!2013. aug. 12. 15:45
1/4 tetro válasza:
Mert szerinted számvitelileg egy Sziget nem lehet veszteséges? Nem értelek mit akarsz...
2/4 A kérdező kommentje:
Ja azt hittem valami poén volt... hát... nem tudom izé... szóval facebookon mindenki úgy csinálta meg a poént... mintha a poénból jönne. Mármint lett volna valami beszólás tegnap és abból folyna ki a dolog és hát azt httem ez annak a poénja. De akkor a tényekből csináltak Facebook viccet és nem viccből viccet. Értem így már. Köszönöm az infót és jó bulizást! Meg nyarat!
2013. aug. 12. 18:17
3/4 anonim válasza:
szerintem még a hatása alatt vagy.
4/4 anonim válasza:
közbe láttam a videót. de amúgy igen, az első elmondta. a korábbi évekhez képest látogatószám is visszaesett, mert pl szervező szerint túl sok a fesztivál, a videókészítők szerint meg a fellépők sem voltak túl jók, 1-2t köszönhetünk a csodás kormányunknak, mint hogy állítólag a System of a Down azért nem volt hajlandó jönni, mert a baltás gyilkost kiadták(mivel örmény zenekarról van ugye szó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!